Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πανάκας: "ο ΠΑΟΚ δεν είναι πειραματόζωο"...

"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πειραματόζωο, εφαρμόζονται άλλα μέτρα και άλλα σταθμά σε εμάς και άλλα στις άλλες ομάδες" τόνισε ο Κώστας Πανάκας σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.
"Μας σφύριξαν τεχνικές ποινές, φάουλ, όταν τους φτάσαμε στο σκορ, μας έβγαλαν τον καλύτερο παίκτη, τον Καλαμπόκη. Θα προσπαθήσουμε, στο πλαίσιο της νομιμότητας, να μην ξανασφυρίξουν κανένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ οι εν λόγω διαιτητές - Πηλοίδης, Καρακατσούνης - μέχρι το τέλος της σεζόν! Έρχονται κι άλλα δύσκολα παιχνίδια, έχουμε να παίξουμε μέσα στον Κολοσσό, όπου μαθαίνω ότι κι εκεί το παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό! Πώς επιλέγονται αυτά τα παιχνίδια να μη μεταδίδονται;" αναρωτήθηκε στον "Σπορ103" το μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. "Ο πόλεμος κατά του ΠΑΟΚ είναι οικονομικός, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, στον αγώνα με τον ΠΑΟ να είναι όμως κόσμιος, μόνο να φωνάζει. Εμείς δε βγάλαμε την ανακοίνωση για να ευνοηθούμε στους επόμενους αγώνες μας, προς Θεού. Η ομάδα θα ρολάρει στη συνέχεια, έτσι πάνε οι ομάδες του Μαρκόπουλου. Έχουμε πολύ καλό υλικό, πολύ καλύτερο απ' τα οικονομικά δεδομένα μας".
Ο "Δικέφαλος του Βορρά" αντιμετωπίζει αύριο, για το Eurocup, την Κίμκι, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον Τομοφέι Μοζγκόφ, έχοντας τον Ρασάντ Ράιτ στην αποστολή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: