Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ live, pay per view!


O ΠΑΟΚ πρωτοπορεί και θα μεταδώσει τον αυριανό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό διαδικτυακά, επί πληρωμένης. Έναντι 2.90 ευρώ ο κάθε φίλος του ΠΑΟΚ μπορεί να δει τον αγώνα και παράλληλα να βοηθήσει έτσι με αυτό το ελάχιστο αντίτιμο την ομάδα σε δύσκολους καιρούς. 



Ο διευθύνων σύμβουλος του PAOK Web TV, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, μίλησε στο «Libero 107,4» για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα μεταδοθεί για πρώτη φορά από το διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ, μέσω πληρωμής.


Για τη μετάδοση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία κίνηση που έγινε μετά από παρότρυνση της διοίκηση της ΚΑΕ. Κάναμε κάποιες συζητήσεις, για τα δικαιώματα της μετάδοσης μέσω διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάναμε τις πρώτες πέντε μεταδόσεις για να δούμε πως δουλεύει το σύστημα και πήγαν όλα καλά. Γίνεται μεγάλος αγώνας για την οικονομική εξυγίανση. Μέσα από αυτήν την υπηρεσία θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα να στηρίξει κάτι ο οπαδός με ανταποδοτικό όφελος. Αγοράζει δηλαδή την παραγωγή που είναι περίπου τρεις ώρες».

Για τις επόμενες κινήσεις στο PAOK Web TV: «Μπορούμε να κάνουμε διάφορες κινήσεις. Το ξεκινάμε τώρα σε pay per view για τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Αρη. Είναι κάτι πολύ καινούργιο. Θα δούμε και το κομμάτι του πακέτο. Εχουμε λάβει αρκετά μηνύματα για πακέτα μήνα τη σεζόν και το μελετάμε επειδή η σεζόν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Για την ανταπόκριση που υπάρχει ως τώρα: «Ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία του στις 23 Αυγούστου και τον Ιούλιο είχαμε την πιλοτική λειτουργία. Τα μηνύματα και τα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά. Εχουμε ξεπεράσει μέχρι τώρα του 300.000 μοναδικούς επισκέπτες. Είναι ένας μέσος όρος 70.000 μοναδικών επισκεπτών ανά μήνα. Οταν υπάρχουν αγώνες το ενδιαφέρον κορυφώνεται».

Για τον τρόπο που μπορεί να ακολουθήσει ο φίλαθλος τη διαδικασία πληρωμής: «Οι διαδικασίες είναι ίδιες είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας. Υπάρχουν διάφορα banners στο PAOK Web TV που τον οδηγεί σε μία σελίδα και με 2-3 απλά βήματα καταχωρεί τα στοιχεία του και τον τρόπο πληρωμής. Θα γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας και paypal. Επειδή το ποσό είναι μικρό εξετάζουμε το ενδεχόμενο να πληρώσει κάποιος και μέσω κινητού αλλά και μέσω paysafe card».

Δεν υπάρχουν σχόλια: