Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Όλα καλά, όλα ωραία, αλλά κάποιος πρέπει να πληρώσει!

Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στο Παλέ, ωραία η νίκη και η πρόκριση, παρά τα λάθη (ας μην μεμψοιμιρούμε, γι' αυτό υπάρχει και το... chat δίπλα!), αλλά το θέμα είναι άλλο - ο Άρης χρειάζεται άμεσα χρήματα και γι' αυτό κάποιος θα πρέπει να πληρώσει!
Όλα τα άλλα παρέρχονται, η νίκη ήταν αναμενόμενη με τέτοιο κόσμο, κι ας πάλεψαν, και χωρίς ξένους, οι Λιθουανοί με το old school μπάσκετ που έπαιζαν.
Ο Άρης κέρδισε, ο ΠΑΟΚ πάλεψε στο Σολέ, αλλά χρειάζονται χρήματα οι ομάδες και χρήματα, όπως όλοι γνωρίζουμε απ' τα... δικά μας, δεν... υπάρχουν! Γι' αυτό μαζί με τα χιόνια που έρχονται από... αύριο, Πέμπτη, έρχονται και "θύελλες". Ελπίζουμε πως πέραν των αστείων και των γέλιων που έκαναν ο Τζεβελέκης με τον Δαμιανίδη πριν τον αγώνα, αλλά και μετά, θα αναλάβουν και τις ευθύνες που τους αναλογούν...
Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάνε και τους συν αυτώ. Τώρα μας λένε όλοι ότι πρέπει να ρίξουμε τον πήχη. Εμείς τον ρίξαμε, αλλά ανάπτυξη χωρίς επένδυση δεν γίνεται. Νόμος της οικονομίας είναι αυτός και μην κοιτάτε που οι Υπουργοί μας τα έκαναν κουλουβάχατα, με την εθνική οικονομία. Χωρίς ανάπτυξη δεν πρόκειται να έχεις επιστροφές. Άρα μηδέν έσοδα. Άρα "λουκέτο". Κανονίστε την πορεία σας, γιατί το μπασκετάκι έχει ακόμη "ψωμί". Φάνηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια: