Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τι ζητά ο Μαρκόπουλος για τη νίκη στη Ρόδο...


Υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει για τον ΠΑΟΚ το ματς με τον αήττητη στη Ρόδο Κολοσσό (αύριο, 15:30), όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε την ομοιογένεια μεγάλο ατού των αντιπάλων σε δηλώσεις του στο esake.gr


«Ο Κολοσσός είναι μία πολύ συγκροτημένη ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και καλή χημεία. Όλα αυτά τα έδειξε και με την πορεία, αλλά και τα αποτελέσματα που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Τον βοήθησε και το γεγονός ότι διατήρησε έναν σημαντικό κορμό από την περσινή σεζόν. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να κάνουμε αυτό που πρέπει σε άμυνα και επίθεση», τόνισε.

Ο Νίκος Καλλές από τη δική του πλευρά ανέφερε: «Προερχόμαστε από μία ήττα που μας ενόχλησε πολύ, στο παιχνίδι με την Ρίγα, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε στο Eurocup, αλλά επικεντρώνουμε πλέον το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Κολοσσό, γιατί πρόκειται για μία συγκροτημένη ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, ενώ στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ πάντα συναντούσαμε πολλά προβλήματα όταν παίζαμε στην έδρα τους και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να τους κερδίσουμε. Κάναμε την προετοιμασία μας, θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και για αυτές τις ημέρες των γιορτών, αλλά και ενόψει των σημαντικών αγώνων που έρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: