Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Γεωργούλης: "Αλαζονικό ύφος ο Τζεβελέκης"!

Ο Τάκης Γεωργούλης, ο επικεφαλής της κίνησης για διοίκηση Πρωτοδικείου υπογράμμισε ότι παρά τα όσα ακούγονται από χθες, δεν έλαβε καμία πρόσκληση για συνάντηση με τους Μετόχους. Διαβάστε τη δήλωση που φιλοξενείται σήμερα στην εφημερίδα "Μετροσπορ" αλλά και στα σάιτ του Άρη...
"Ο κ. Γεωργούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν, προσωπικά δεν έλαβα καμία πρόσκληση, ουδείς μου τηλεφώνησε από τους μετόχους, αλλά με πληροφόρησε ένας από τους συνεργάτες μου, σχετικά. Σήμερα, διάβασα στον Τύπο τις δηλώσεις που έκανε με ιδιαίτερα αλαζονικό ύφος ο κύριος Τζεβελέκης. Αυτοί οι άνθρωποι δηλαδή που έφτασαν τον ΑΡΗ εδώ που τον έφτασαν, με επικεφαλής τον κύριο Τζεβελέκη, που ζητούν και τη βοήθεια της Λέσχης, λένε τώρα σε μας ότι αφενός δεν δέχονται τη λύση Πρωτοδικείου και αφετέρου, αν ενδιαφερόμαστε να πάμε να τους βρούμε, ενώ θα έπρεπε να γίνει ακριβώς το αντίθετο.
Δεύτερον, βάζουν προϋποθέσεις που εμείς σαφώς είχαμε ξεκαθαρίσει και γραπτώς. Δηλαδή, είχαμε ξεκαθαρίσει ότι προχωρούμε μόνο με διοίκηση Πρωτοδικείου. Στις χθεσινές δηλώσεις του ο κύριος Τζεβελέκης είπε πως στηρίζει τη διοίκηση Δαμιανίδη και πως οι μέτοχοι δεν είναι υπέρ της διοίκησης Πρωτοδικείου. Αυτά είχε πει και πριν από δέκα ημέρες, αλλά τότε είχε πει επίσης ότι θα συμμετέχει και ο ίδιος στη διοίκηση. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς επανέρχεται, από τη στιγμή που απερρίφθη η δική μας πρόταση, αφού όπως είπε οι μέτοχοι δεν συζητούν τη λύση του Πρωτοδικείου.
Είναι επίσης αστείο το αίτημά για την δημοσιοποίηση των ονομάτων των ανθρώπων με τους οποίους θέλαμε να δημιουργήσουμε διοίκηση Πρωτοδικείου, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι ήμασταν τρεις άνθρωποι, έχοντας την υποστήριξη από ακόμη δέκα, εκ των οποίων μερικοί θα συμμετείχαν και στη διοίκηση. Καταλήγοντας, το δικό μας θέμα έχει λήξει από τη στιγμή που με αλαζονικό τρόπο σημειώθηκε ότι δεν συζητούν για διοίκηση Πρωτοδικείου. Από την ημέρα απόρριψης της πρότασής μας, εμείς ενημερώσαμε τους μελλοντικούς συνεργάτες μας, αλλά και τους πιστωτές ότι αποσυρόμαστε, καθώς επίσης και ότι πλέον έχουν να κάνουν με την υπάρχουσα κατάσταση.
Πρέπει να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε επιχειρηματίες-παράγοντες. Βάλαμε τα στήθη μας για να σώσουμε τον ΑΡΗ. Η αποχώρησή μας οφείλεται στη συμπεριφορά που εισπράξαμε και ας φροντίσουν τώρα μόνοι τους, να κάνουν αυτό που θα κάναμε εμείς στα σίγουρα. Κι ελπίζω να τα καταφέρουν, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι αισιόδοξος. Μελλοντικά θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα επιδείξουμε τα δικά μας έγγραφα στα οποία θα αποτυπώνονται σαφέστατα οι θέσεις μας, διότι αναφέρθηκε από τον κύριο Τζεβελέκη πως υπήρξαν ασάφειες. Και θα δείξουμε το πρόγραμμα που είχαμε σχεδιάσει, εφόσον αναλαμβάναμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: