Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Έκλεισε Γιάριτς, αν δεν βρει κάτι άλλο, ο Ολυμπιακός!


Tι περιμένατε; Φωτό του Γιάριτς; 

Ολυμπιακός και Μάρκο Γιάριτς ήρθαν σε προφορική συμφωνία, η οποία θα ενεργοποιηθεί αν δεν προκύψει κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση από το ΝΒΑ. Ο σέρβος γκαρντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι, όμως, δεν θα ανακοινώσουν ακόμη την απόκτησή του, καθώς περιμένουν τα... κοψίματα των ομάδων του ΝΒΑ, μήπως και προκύψει κάποια καλύτερη περίπτωση. 

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ζήτησε από τον Γιάριτς να περιμένει για λίγες ημέρες ακόμη, μέχρι να ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως ίσως προκύψει από εκεί κάποιο... λαβράκι και δεν θέλουν να βιαστούν να ανακοινώσουν τον Γιάριτς που είναι παντρεμένος, όπως όλοι γνωρίζουμε, με το διάσημο μοντέλο Αντριάνα Λίμα.
Αλλωστε, εκτός από γκαρντ κοιτάζουν και για κάποιον σέντερ, καθώς ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες και είναι απαραίτητη η ενίσχυση κοντά στη ρακέτα.
Αυτό που προέχει, πάντως, για τους ερυθρόλευκους είναι η αναμέτρηση της Πέμπτης (22/12) με τη Νανσί, στην οποία εκτός από τον Λάζο, θα απουσιάσει και ο Βασίλης Σπανούλης. Από το Sport.gr



1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Υπερτιμημένος του κερατά.

Το ίδιο και η γυναίκα του.