Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Basketball never stops! KEVIN DURANT SPOT-VIDEO


Η καμπάνια Basketball Never Stops (Το Μπάσκετ Δεν Σταματά Ποτέ) της Nike συνεχίζεται με το διαφημιστικό σποτ Paint the Town (Ζωγραφίστε την Πόλη) με πρωταγωνιστή τον Kevin Durant. Ο KD, ο οποίος ήταν απασχολημένος όλο το καλοκαίρι παίζοντας μπάσκετ σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ και στην Κίνα, είναι γνωστό ότι επιλέγει να παίξει μπάσκετ με οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Σε αυτό το διαφημιστικό σποτ τον βλέπουμε να παίζει με διάφορες ομάδες, όπως τοπικές ομάδες παλαιών παικτών, αλλά και σε έναν αγώνα ένας προς ένα με τον καλλιτέχνη και φίλο του J. Cole και επίσης εναντίον οδηγών φορτηγών στο προαύλιο ενός τοπικού βενζινάδικου. Στο Paint the Town ακούγεται το κομμάτι "Good Times" με τον θρυλικό τραγουδιστή Sam Cooke.

Η καμπάνια Basketball Never Stops - περιλαμβανομένου του Paint the Town και των διαφημιστικών σποτ Spotlight και Shine που προηγήθηκαν - τιμά τους μπασκετμπολίστες όλων των επιπέδων και την πραγματική τους αγάπη για το άθλημα αλλά και την επιθυμία τους να επιδίδονται σε αυτό ανεξάρτητα από το χρόνο ή τον τόπο.

Η εκστρατεία ζωντανεύει online στη διεύθυνση http://on.fb.me/BNSHUB. Η εφαρμογή αυτή θα αποτελέσει τον παλμό του αθλήματος, συγκεντρώνοντας περιεχόμενο και επιτρέποντας στους μπασκετμπολίστες και στους φιλάθλους να υποβάλουν περιεχόμενο και να το κάνουν tag δείχνοντας πώς το μπάσκετ δεν σταματά ποτέ στη ζωή τους. Για συμμετοχές και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/NikeBasketballGreece ή κάντε tag τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook, στο Twitter, στο YouTube, στο Flickr ή στο Instagram με την ένδειξη #BasketballNeverStops.


Δεν υπάρχουν σχόλια: