Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Χα, χα, ο Κρις Πολ στους Κλίπερς! (VIDEO)

"Πάλι δεύτερος στην πόλη..."
Το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό σήριαλ της φετινής σεζόν στο NBA έφτασε στο τέλος του… Ο Κρις Πολ εγκαταλείπει την Νέα Ορλεάνη και μετακομίζει στο Λος Άντζελες, όπου θα αγωνιστεί τελικά με τη φανέλα των Κλίπερς και όχι των Λέικερς! Εντάξει, απ' τους καλύτερους πλέιμεϊκερ, αλλά όσο θυμάμαι την Ιαπωνία και τον Σπανούλη με τον Διαμαντίδη να τον κάνουν "γιο-γιο", δεν με "ψήνει" ότι είναι "μεγάλη κίνηση" όπως παρουσιάζεται! Δείτε βίντεο...

Η λίγκα του ΝΒΑ, που έχει την ιδιοκτησία των Χόρνετς μέχρι να βρεθεί αγοραστής, έδωσε την συγκατάθεσή της για την παραχώρηση του Αμερικανού πλέι μέικερ στους Κλίπερς. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες περιλαμβάνει ως έμψυχα ανταλλάγματα τον γκαρντ Έρικ Γκόρντον, τον σέντερ Κρις Κέιμαν, τον φόργουορντ Αλ-Φαρούκ Αμίνου και επιπλέον μια επιλογή του πρώτου γύρου των ντραφτ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Λος Άντζελες, εκτός από τον 26χρονο σούπερ σταρ θα πάρει και δύο επιλογές των ντραφτ του δεύτερου γύρου.

Παράλληλα, προκειμένου να γίνει τελικά η ανταλλαγή ο Πολ δέχτηκε να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και έτσι αντί για αυτό το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2013 πράγμα που σημαίνει πως θα αγωνιστεί στους Κλίπερς για τουλάχιστον δυο χρόνια.
Ο Αμερικανός άσος, τετράκις All Star, είχε 15,8 πόντους, 9,8 ασίστ, 4,1 ριμπάουντ και 2,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο την περασμένη περίοδο με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.
Ο 23χρονος Έρικ Γκόρντον είχε 22,3 πόντους, 4,4 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ ανά αγώνα με την ομάδα τους Κλίπερς, ενώ ο 29χρονος διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, Κρις Κέιμαν, είχε 12,4 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: