Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κρίσιμο το αυριανό δ.σ. της ΚΑΕ, Τζεβελέκη παρόντος...

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση ανάμεσα στον Θανάση Τζεβελέκη και μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ θα πραγματοποιηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ την Δευτέρα (19/12), προκειμένου να συζητήσουν την επόμενη μέρα. Προσπάθειες να δώσει το παρών και ο κ. Γεωργούλης. Από το Allaboutaris.com
Συγκεκριμένα στο δ.σ. της Δευτέρας σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει το παρών ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος Θανάσης Τζεβελέκης αλλά και ο Ντίμης Παπαιωάννου, από τα ηγετικά στελέχη της ΓΕΝΕΣΙΣ και πλέον μέλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Εκεί παρουσία και των τωρινών διοικούντων θα συζητηθεί η επόμενη μέρα της ΚΑΕ σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο μιας και οι υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός για να μην εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια το παρών στο αυριανό δ.σ. της ΚΑΕ να δώσει και ο κ. Γεωργούλης, ο οποίος παραιτήθηκε από την διοίκηση πριν μερικές ημέρες ενώ ήταν αυτός ο οποίος κατέθεσε την πρόταση για διοίκηση Πρωτοδικείου. Μάλιστα επικοινώνησε μαζί του μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ για να κανονίσει αυτό το ραντεβού. Πολλά λοιπόν αναμένεται να κριθούν στο αυριανό δ.σ. της ΚΑΕ, αν τελικάεπιβεβαιώθεί η παρουσία των συγκεκριμένων παραγόντων που μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: