Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

H Χαλκηδόνα έκανε την αρχή - κόντρες και στον Αία, λόγω... συμπαράστασης!

Η διαμάχη ανάμεσα στη διοίκηση και τους (πρώην) παίκτες της Χαλκηδόνας συνεχίζεται μέσω... Ευόσμου! Οι παίκτες του Αίαντα Ευόσμου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη δημόσια στήριξή τους προς τους συναθλητές τους τονίζοντας πως "σας θαυμάζουμε και αν βρεθούμε στη θέση σας θα σας ακολουθήσουμε". Λίγο μετά όμως η διοίκηση του Αία "άδειασε" τους παίκτες "διαρρέοντας" την αντίθεσή της, τονίζοντας πως θα πρέπει να αφοσιωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις! Διαβάστε την ανακοίνωση των παικτών...


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών: 

"Συγχαρητήρια δίνουμε στους αθλητές Σιατατίδη Γεώργιο, Μωυσιάδη Νικόλαο, Σφέικο Θρασύβουλο, Παπακωνσταντίνου Νικόλαο, Κλουτζό Νικόλαο, Παπαδόπουλο Στράτο, Νταράκη Θεόδωρο, Παπαβασιλείου Δημήτριο, Γαλανίδη Ελευθέριο και Τοπάλη για τη στάση τους αυτή και για την επιλογή τους, να βάλουν σε προτεραιότητα την αξιοπρέπειά τους, το μέλλον τους και τις οικογένειες τους και όχι να υπηρετήσουν κάποιους που έχουν σαν κύριο μέλημα τους την συνεύρεσή τους με ομολόγους τους και το συντονισμό της κοροϊδίας μας.

Η στάση σας αυτή θα έχει σίγουρα κόστος, αλλά το μεγαλύτερο θετικό σε σχέση με το μπάσκετ θα είναι ότι πλέον όποια ομάδα θα σας επιλέξει, θα σας επιλέξει γιατί σας θεωρεί καλούς παίκτες και όχι εύκολα θύματα και ανθρώπους που έχουν ανοχή στην κοροϊδία και στον εξευτελισμό. Σας συμπαραστεκόμαστε, σας θαυμάζουμε και αν βρεθούμε στη θέση σας θα σας ακολουθήσουμε.

Με εκτίμηση: Γυμνόπουλος Φοίβος, Τσιμπής Αθανάσιος, Δεμερτζής Ιωάννης, Τζινόπουλος Ανέστης, Μαυρίδης Αλέξιος, Ελευθεριάδης Ιορδάνης, Σκαρλάτος Βασίλειος, Τασιούδης Γεώργιος, Κελεσίδης Αλέξανδρος, Καλαϊτζίδης Λάζαρος, Αμούτζιας Βασίλειος, Μελίδης Γεώργιος".



Δεν υπάρχουν σχόλια: