Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Moιράζει χαρά η ομάδα μπάσκετ μέσω της Λέσχης

H ΚΑΕ Άρης δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στηρίζει την πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Άρη για τη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών οικιακής χρήσης, με σκοπό τη βοήθεια κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να προμηθευθούν ακόμη και τα βασικά είδη διαβίωσης σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. 



Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:


«Mε αφορμή την ιδιαίτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνει η χώρα και ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ αναλαμβάνει για πρώτη φορά πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και ειδών οικιακής χρήσης, με σκοπό τη βοήθεια κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να προμηθευθούν ακόμη και τα βασικά είδη διαβίωσης. Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε Ενορίες, ιδρύματα και εθελοντικούς κοινωφελείς οργανισμούς.


H Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ από την πλευρά της που έχει δείξει αρκετές φορές το κοινωνικό της πρόσωπο στηρίζει απόλυτα την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Με γνώμονα τα παραπάνω, μια αντιπροσωπεία της ομάδας απαρτιζόμενη από τους Χρήστο Ταπούτο, Δημήτρη Τσαλδάρη, Δημήτρη Βεργίνη, Σέρτζιο Κερούς, Σαμ Μούλντρο και Ματέι Κρούσιτς θα βρεθεί αύριο (19/12) το μεσημέρι στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ για να προσφέρει υλικά αγαθά για να μοιραστούν στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθεια μας.


Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν επίσης από την πλευρά τους, η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, καθημερινά 10:00-21:00 και μέχρι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011.


Τα μέλη εκτός Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία με αποστολή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία του Σωματείου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310323160 και στο www.arismembers.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια: