Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

MVP ο Μάσεϊ, 2ος ο Τζέιμς!

Ενας παλιός μας γνώριμος, ο Τζερεμάια Μάσει, ήταν εκείνος που αναδείχθηκε σε MVP της 5ης αγωνιστικής στο Eurocup, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Γκραν Κανάρια του Μάικ Μπράμου.
Ο Αμερικανός φόργουορντ της Λοκομοτίβ φόρτωσε το καλάθι των Ισπανών με 16 πόντους, ενώ κατέβασε και 16 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκλεψε 3 φορές την μπάλα και είχε 2 τάπες. Η μεστή του και μεγαλόπρεπη εμφάνιση του, είχε ως αποτέλεσμα να μαζέψει 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και να πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντομινίκ Τζέιμς του Αρη, ήταν δεύτερος στη σχετική λίστα με 27 βαθμούς, έναν μόνο δηλαδή απ' τον πρώτο Μάσεϊ!

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ των κίτρινων σκόραρε 28 πόντους με 12/13 β., 8/12 δπ., 0/5 τρ. ενώ είχε ακόμη τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, εννιά κερδισμένα φάουλ και δυο λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής. Να σημειωθεί πως η επίδοση των 27 βαθμών στο ranking είναι η καλύτερη που έχει πετύχει παίκτης του….Άρη μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: