Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αλεξανδρής: "δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας!"

Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης για 36 λεπτά, αγωνιζόμενος χωρίς δύο βασικούς παίκτες και με τον Τσαλδάρη ανέτοιμο, δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο!
Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά πως "εκείνο που με χαροποίησε ήταν ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Είναι ένα θετικό στοιχείο αυτό, γιατί εμείς έχουμε παίξει σε όλα... για τις κερκίδες! Υπήρχε καλή ατμόσφαιρα, είναι λίγο πιο θερμόαιμοι οι οπαδοί του Πανιωνίου, λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κλείνουμε τ' αυτιά μας".

Για τον αγώνα υπογράμμισε πως "έγινε καλό παιχνίδι, έχουμε αρκετά προβλήματα, παλεύουμε με αυτά. Εγώ είμαι όχι απλά ευχαριστημένος, αλλά και κάτι παραπάνω για την εικόνα που είχαμε για 35 λεπτά. Ελέγξαμε τον ρυθμό παρά τις αδυναμίες που δείξαμε και το γεγονός ότι δεν ήμασταν πολύ δυνατοί μέσα στις ρακέτες. Ο Ταπούτος και ο Μάλντροου έπαιξαν 37 λεπτά και δεν άντεξαν στο τέλος..." και έγινε πιο αναλυτικός: "Το κρίσιμο σημείο ήταν όταν χάσαμε ένα σημαντικό τρίποντο με τον Κερούς με το σκορ στον έναν πόντο. Εκεί ο Πανιώνιος πέτυχε δύο τρίποντα με τον Ντίμπλερ, γιατί εμείς είχαμε κακή επικοινωνία".

Αναφέρθηκε και στη συνέχεια λέγοντας πως "είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά που κάνουμε, έχουμε και τον Τσαλδάρη πλέον και όταν θα λυθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Δεν παραπονιόμαστε, δουλεύουμε και ευελπιστούμε να έρθουν και τα αποτελέματα. Δεν είμαστε μοιρολάτρες. Και σήμερα που φτάσαμε να έχουμε αυτή την απόδοση είναι κάτι που μας χαροποιεί! Εμείς αγωνιζόμαστε με δέκα ρούκις και έχουμε υπομονή. Άλλες ομάδες βλέπετε τι αλλαγές κάνουν. Προέχει το συμφέρον της ομάδας. Αν θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγή, πέρα από την προσθήκη που πρέπει από τον αρχικό μας σχεδιασμό, θα την κάνουμε, αλλά δεν βιαζόμαστε". (Pressaris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: