Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Γκαγκαλούδης: "δεν αμοίβονται όλοι σαν τον Διαμαντίδη"


"Πάμε για αποχή"...

Ανοιχτό άφησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης το ενδεχόμενο το Μαρούσι να μην κατέβει να αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης του Αμαρουσίου τόνισε ότι κάποιοι κοροϊδεύουν την ομάδα και ότι οι παίκτες έχουν κάνει τεράστια υπομονή.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στον "Σπορ FM" της Αθήνας χθες: 

Για το ενδεχόμενο αποχής από το ματς του Σαββάτου:
"Όλα είναι ανοικτά. Τίποτα δεν είναι κλειστό,  παρά μόνο το μπάσκετ. Μπορεί να μην παίξουμε το Σάββατο. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε  οποιονδήποτε ελπίζει να διαλυθεί το Μαρούσι. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αναλαμβάνουμε και  τις ευθύνες των πράξεών μας. Σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύεις να μείνεις άνεργος και να  στιγματιστείς. Θέλουμε μόνο το καλό αυτής της ομάδας. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε παίξει  στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό για να μπορούμε να φύγουμε, αλλά μείναμε γιατί πιστεύουμε  σε αυτή την ομάδα και θέλαμε να ήταν οι συνθήκες όπως πέρυσι. Όμως δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κοροϊδεύουν αυτή την ομάδα".

Για τις οικονομικές οφειλές προς τους παίκτες:
"Έχουμε κάνει τεράστια υπομονή. Κλείσαμε τρεις μήνες και δεν έχουμε εισπράξει ούτε ευρώ. Ο κ. Κωνσταντίνου και ο κ. Κουτσούκος  αγαπάνε την ομάδα και κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά κάποιοι δίνουν υποσχέσεις  και δεν τις τηρούν. Δεν χρειάζεται να πω τα ονόματά τους και να τους δώσω αξία.  Ο κόσμος δεν πρέπει να θεωρεί πως όλοι οι παίκτες αμείβονται σαν τον Διαμαντίδη ή 5-10  άλλα παιδιά στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι δεν παίζουμε για ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά για ψίχουλα.  Τα συμβόλαια έχουν φτάσει πλέον πολύ χαμηλά και όταν είσαι τρεις μήνες απλήρωτος,  υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα".

Για τα έσοδα των ΚΑΕ από τηλεόραση και ΟΠΑΠ:
"Όταν εγώ και πόσοι άλλοι αθλητές έχουμε  κάνει εκχώρηση για τα τηλεοπτικά και δεν έχουμε πάρει ένα ευρώ,  πώς μπορεί η ΕΡΤ να προβάλει τα παιχνίδια; Τι γίνεται με τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ;  Οι ομάδες λιμοκτονούν, όμως υπάρχουν τα θύματα οι παίκτες και θα πάρουν τα λεφτά  όποτε να’ ναι. Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τον Ίκαρο,  οι υπόλοιπες ομάδες είναι σε τραγική κατάσταση. Εγώ όταν πήγα να υπογράψω δεν μου είπε  κανένας πως θα πληρωθώ το Δεκέμβριο. Αν το ήξερα, μπορεί και να μην είχα πάει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: