Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αλεξανδρής: "χρειάζεται προσπάθεια..."


Η αποστολή του Άρη έφτασε σήμερα (21/11) τα ξημερώματα στο Κάουνας. Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους κάνοντας μια προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και θα είναι έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ρουντούπις. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας για την σημαντικότητα του  συγκεκριμένου αγώνα τόνισε:

"Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που θα παλέψουμε για την πρόκριση και ενδεχομένως για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Χρειάζεται πολύ συγκέντρωση και προσπάθεια για να πάρουμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η Ρουντούπις είναι μια κλασική λιθουανική ομάδα χωρίς Αμερικανούς και κοινοτικούς παίκτες. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύει την σχολή του λιθουανικού μπάσκετ που είναι γρήγορο και ελεύθερο".
Ο Σαμ Μάλντροου από την πλευρά του υποστήριξε:
"Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση. Πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα μέχρι το τέλος για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν με προβληματίζει το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που όπως όλες οι λιθουανικές παίζει γρήγορο και ελεύθερο μπάσκετ. Το παν είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και από την στιγμή που ηττηθήκαμε στον πρώτο αγώνα από την Nίμπουρκ είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πιστεύω θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Το γεγονός ότι δίνουμε πλέον δύο αγώνες την εβδομάδα θα μας βοηθήσει πολύ ως ομάδα και ειδικά εμάς που παίζουμε για πρώτη φορά εκτός Η.Π.Α. να κατανοήσουμε τον τρόπο που παίζεται το ευρωπαϊκό μπάσκετ". (Πηγή: Pressaris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: