Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αλεξανδρής: "χρειαζόμαστε μια νίκη"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε ότι σήμερα ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός όσο άντεχαν οι βασικοί παίκτες, αλλά όπως παραδέχτηκε το τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο ο Άρης πέτυχε έξι πόντους αποδείχτηκε καταστροφικό. 
Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε πως "εκτιμώ ότι η παρουσία του κόσμου δίνει δύναμη σε όλα τα παιδιά και μας βάζει στη λογική να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και επηρεάζει και την ομάδα. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, παίξαμε με μια καλύτερη ομάδα, ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το σημείο που άντεχαν οι βασικοί μας, μέχρι τότε ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Το τρίτο δεκάλεπτο αποδείχτηκε και πάλι καταστροφικό για την ομάδα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι παίξαμε καλή άμυνα, γιατί πετύχαμε μόλις έξι πόντους. Όταν παίζεις με μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, δεν θα σου συγχωρήσει κανένα λάθος" και συνέχισε: "Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, δυο αιφνιδιασμούς και έφυγε το παιχνίδι από τα χέρια μας. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε την ταχύτητά τους , τα ριμπάουντ... Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλα τα μεινοκτήματα παίζοντας έξυπνα και αξιοποιώντας τον Μπόγρη, που μας έδωσε ιδιαίτερη δύναμη, αλλά χάσαμε δίκαια".

Κατέληξε λέγοντας πως "πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Χρειαζόμαστε μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας. Δεν έχει έρθει μέχρι τώρα, αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί...". (Πηγή: Pressaris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: