Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι συνηθισμένες ήττες του Ομπράντοβιτς

Το Μάη θα είσαστε καλά...
Φτάσαμε μέσα προς τέλη Νοεμβρίου και χθες παρακολουθήσαν τη Μπάμπεργκ του Αντόν Γκαβέλ και του Πι Τζέι Τάκερ, αλλά κυρίως του Τίμο Πλάις, να κερδίζει τον Παναθηναϊκό. "Έκπληξη" γράφουν όλοι και όλες, "καλύτερα τώρα, παρά μετά" προσθέτουν άλλοι, πιο ρεαλιστές. Η καρδούλα τους το ξέρει! Ο Παναθηναϊκός έκανε τη γκέλα του, αυτήν που κάθε χρόνο κάνει αυτήν την εποχή. Το θέμα είναι να βρούμε σε ποιον απ' τους επόμενους αγώνες της Ελλάδας θα κάνει κάτι παρόμοιο,
γιατί "παραδοσιακά" μια "γκέλα" και στην Ελλάδα θα κάνει. Λέτε να είναι μέσα στην Καβάλα, την επόμενη αγωνιστική; Γιατί με τον Ολυμπιακό μην περιμένετε "γκέλες". Και να χάσει, άλλωστε, δε θεωρείται κάτι τέτοιο.
Ο ΠΑΟ αγωνιστικά μοιάζει ίδιος με τις άλλες χρονιές, αλλά ο Λόγκαν δεν είναι Νίκολας και φυσικά ο Βουγιούκας και ο Μάριτς δεν είναι Πέκοβιτς, ούτε ο Μπατίστ είναι ο... Μπατίστ που ξέραμε. Αποτέλεσμα οι Γερμανοι να παίζουν μια χαρά μέσα στο καλάθι, αλλά και να δείξουν ότι μια χαρά ομάδα, που γυρνούσε τη μπάλα με υπομονή. Κι αν δεν είχε τον φριστάιλ σουτέρ Τζέικομπσεν να "μπουμπουνάει" - εντάξει, έτσι παίζουν εκεί - αδιακρίτως, ίσως να είχε κερδίσει και πιο εύκολα!
Ας μην ανησυχήσουν οι φίλοι του ΠΑΟ, τον Μάιο πάλι καλά θα είναι. Μόνο που φέτος είναι το 3ο φαβορί για την Ευρωλίγκα, για να μην πούμε το τέταρτο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: