Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πανάκας: "ο Γκαγκαλούδης θέλει να ρίξει τον ΠΑΟΚ"!


O Κωνσταντίνος Πανάκας, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε πως ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θέλει να αφανίσει τον ΠΑΟΚ. Μιλώντας σε εκπομπή του Libero 107.4, τοποθετήθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας ενώ στο τέλος της συζήτησης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γιάννη Γκαγκαλούδη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 
Για το τι έχει η ομάδα:

«Καλά είναι η ομάδα. Μια χαρά. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους πλην του Λιθουανού, αλλά όλοι γενικά είναι καλά. Πετάξανε σήμερα για την Ρήγα ούτως ώστε να παίξουνε ένα παιχνίδι για το Euro Cup. Αγωνιστικά πάντως κανένας δεν είναι ικανοποιημένος. Βέβαια ζητήσανε πίστωση χρόνου και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε χρόνο. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έτσι ξεκινούσε η ομάδα. Θυμηθείτε το -30 στον Πανελλήνιο, πέρσι που ο Μάρσαλ φαινόταν ως η χειρότερη μεταγραφή και τελικά βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα...Θέλουν απλώς χρόνο».

Για το Δ.Σ. που έγινε μετά το μας με τον Πανιώνιο και το ενδεχόμενο αποδεσμευσης κάποιου παίκτη:

«Υπαρχουν σκέψεις για αντικατάσταση κάποιου παίκτη. Θα γίνουν συζητήσεις και αν βρεθεί συμφέρουσα λύση τότε θα γίνει. Λάθοι όμως όπως κάναμε στο παρελθόν (βλέπε Μιλισάβιεβιτς) δεν θα ξαναγίνουν. Πρώτα θα φύγει ο παίκτης μετά από συμφωνία για το ποσό της αποζημίωσης και μετά θα κυνηθούμε για την αντικατάστασή του. Δεν θα ζημιώσουμε τον ΠΑΟΚ ούτε 1 ευρώ. Πρώτος στόχος μας άλλωστε είναι η εξυγίανση και αν κάνουμε λάθοι θέτουμε την ομάδα σε κίνδυνο αφανισμού της. Καλύτερα ο ΠΑΟΚ να βγει 7ος - 8ος και να είναι «καθαρός» χωρίς προβλήματα παρά να βγει 3ος και να τον έχουμε επιβαρύνει τόσο πολύ οικονομικά. Δεν πρόκειται να πάμε σε βιαστηκές κινήσεις».

Για το αν ο προπονητής θέλει να γίνουν αλλαγές:

«Σε θεωρητικό επίπεδο ζητάει. Σε πρακτικό όμως όχι».

Για την περίπτωση του Αντριουσκεβίτσιους:

«Ο Λιθουανός είναι καταρχάς ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα. Πέρσι έπαιζε σε μια ομάδα στην Ισπανία με μεγαλύτερο συμβόλαιο. Είναι αρκετά καλός παίκτης αλλά ίσως να μην του πάει το ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι και το άγχος που έχει».

Για θέμα αποδέσμευσής του:

«Δεν έχουμε έρθει σε επαφή με τον παίκτη για αποδέσμευσή του. Επίσης μπορεί να τον κρατήσουμε και να τον περιμένουμε ένα μήνα μέχρι να γίνει καλά. Άλλωστε δεν μπορούμε να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση χωρίς να μας πει ο προπονητής (όσον αφορά το αγωνιστικό θέμα). Ο κ. Μαρκόπουλος είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής τον εμπιστευόμαστε και αυτός θας μας πει τι μέλει γενέσται με τον παίκτη αλλά και τον κάθε παίκτη στο ρόστερ».

Για το θέμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη;

«Επίσης να πω πως ο Γκαγκαλούδης έχει κάνει κατάπτωση της εγγυητικής και ζητάει την αποβολή του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Κι όλο αυτό γιατί του είπαμε να του δώσουμε τα λεφτά της δόσης που του χρωστάμε με μια επιταγή από χορηγία και θα παραλάβει τα χρήματα αυτά σε 2 μήνες. Αυτός όμως το αρνήθηκε και ξεκίνησε διαδικασίες για να αφανιστεί ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: