Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Tαπούτος: "είναι στο χέρι μας"


Ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη επί της Ρούντουπις στη Λιθουανία και δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη για την συνέχεια στο Eurocup.

"Ήταν η πρώτη μας  νίκη  στο Eurocup, ιδιαίτερα σημαντική για να διεκδκικήσουμε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που δίνουν την πρόκριση. Τα πράγματα είναι στο χέρι μας μετά και τη νίκη αυτή. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα το να περάσει στον επόμενο γύρο  όπου και θα έχει δύο παιχνίδια  την εβδομάδα μέχρι το Μάρτιο", δήλωσε ο Χρήστος Ταπούτος στον ΑΡΗΣ FM 92,8.
Ο αρχηγός του Άρη μίλησε για τον τρόπο  με τον οποίο έφτασε η ομάδα του στη νίκη και τόνισε: " Παίξαμε καλύτερα σαν ομάδα, βάλαμε τη μπάλα μέσα, πετύχαμε κάποια ελεύθερα σουτ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".
Σχετικά με την  τρίτη αγωνιστική των ομίλων και την αναμέτρηση με την Γκαστέρα Φλέιμς(29/11), δήλωσε: "Μετά από το πολύ δύσκολο ταξίδι χρειαζόμαστε ξεκούραση. Αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι τότε η πρόκριση θα είναι στο χέρι μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: