Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Γκορί: "θα βελτιωθούμε..."

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε απέναντι στην Ρίγα αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Eurocup. Ο Μάρκους Γκόρι που ήταν ένας από τους διακριθέντες του "Δικεφάλου" μίλησε για την αναμέτρηση με την Ρίγα αλλά και για την προσαρμογή του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάρκους Γκόρι στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 για:


...το ματς με την Ρίγα: "Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι το χθεσινό. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, καλή κυκλοφορία αλλά οι αντίπαλοι στο τέλος είχαν περισσότερες βολές και στις οποίες ευστόχησαν με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα".

...το αν υπάρχει θέμα χημείας: "Όχι δεν είναι πρόβλημα χημείας. Η ομάδα θα βελτιωθεί παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε πως να νικάμε, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σιγά σιγά θα έρθουν και οι νίκες".

...το αν αισθάνεται δάσκαλος μέσα στην ομάδα μιας και είναι από τους πιο έμπειρους:

"Μ’ αρέσει να βοηθάω πολύ τους νέους και να τους μαθαίνω κάποια παραπάνω πράγματα έτσι ώστε να γίνουν καλύτεροι. Πάντως ξέρω πως έχουμε καλή ομάδα, εγώ διψάω για την νίκη και θα βοηθάω συνέχεια για αυτήν".

...το πως του αρέσει να παίζει, ποιος ο ρόλος του: "Μ’αρέσει να παίζω άμυνα, να κατεβαίνω στο low post να σκοράρω, να βγαίνω προς τα έξω. Γενικά μ’ αρέσει να κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα".

...τη διαμονή του στην Θεσσαλονίκη: "Μεγάλη πόλη η Θεσσαλονίκη, πολύ όμορφη με αρκετά μέρη να επισκεφτεί κανείς, μάλιστα έχει και αμερικάνικα εστιατόρια και αυτό είναι θετικό για μένα. Επίσης οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και φιλόξενοι. Στην ομάδα μου φέρονται άψογα και όλα γενικά είναι τέλεια".

...τον Δήμο Ντικούδη: "Ο Ντικούδης είναι πολύ καλός παίκτης, ξέρει πως να παίζει, είναι πολύ έξυπνος και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: