Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Γεωργούλης: "Είμαστε Αρειανοί, είμαστε αγνοί, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς!» (Στην εφημερίδα Μετροσπορ)

Ο ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Δεν είναι απ' τους ανθρώπους που αρέσκονται σε δηλώσεις και σε «περιοδείες» στα Μ.Μ.Ε.. Γι' αυτό και όταν του τηλεφωνήσαμε μας πρόλαβε, λέγοντας πως δεν έχει πολλά να πει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που είναι κρίσιμη για τον Άρη, και πως κάποια στιγμή θα γίνει συνέντευξη Τύπου. Ο λόγος για τον Τάκη Γεωργούλη που εκπροσωπεί ομάδα Αρειανών, όπως μας είπε κατ' επανάληψη, που θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση της ΚΑΕ, με διορισμό τους απ' το Πρωτοδικείο και με τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων. 

Επικοινωνήσαμε μαζί του για να μάθουμε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στις συζητήσεις του με τον κ.Τζιβελέκη και ποια είναι η «επόμενη μέρα» της ΚΑΕ Άρης, κατ' εκτίμησή του. Πρώτα η είδηση: η συνάντηση του με τους κ.κ. Τζεβελέκη, Δαμιανίδη, παρόντος και του εκπροσώπου του Α.Σ. Άρης, Λευθέρη Αρβανίτη, θα έχει και συνέχεια, ίσως και σήμερα, εφ' όσον, όπως μας είπε, δοθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν στη συνάντηση της Δευτέρας. «Έχουμε ήδη πάρει στοιχεία, αλλά δεν είναι όλα αυτά που θέλουμε» είπε χθες βράδυ, στο «Μ», ο Αρειανός παράγοντας.
- Σε ποιο σημείο είναι η διαπραγμάτευση σας με τους κ.μετόχους της ΚΑΕ; «Τα οικονομικά στοιχεία που ζητήσαμε, εφ' όσον δοθούν, ελεγχθούν και διαπιστωθούν ότι είναι εντάξει, θα ενταχθούν σε ειδικό συμφωνητικό, το οποίο και θα αποτελέσει τον «οδηγό» για τη μετέπειτα διοίκηση. Όσα είναι εκεί, αυτά θα την απασχολήσουν. Κάθετι άλλο, δεν θα αφορά τη νέα διοίκηση. Μιλήσαμε και πάλι με τον κ. Τζεβελέκη, είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, σημαντικός για τον Άρη, και είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άρη, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω διοίκησης διορισμένης απ' το Πρωτοδικείο. Θα ξαναμιλήσουμε και όταν είναι έτοιμα τα έγγραφα που ζητήσαμε, που πιστεύω ότι θα μας τα δώσουν, όπως μας είπαν, θα προχωρήσουμε».
- Είστε αισιόδοξος για την προσπάθεια σας; «Το βέβαιο είναι ότι η κίνηση μας είναι από Αρειανούς, από ανθρώπους αγνούς που θέλουν να βοηθήσουν τον Άρη και το έχουν κάνει ήδη κάποιοι ήδη. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Εμείς αγαπάμε τον Άρη και η Αρειανοσύνη μας είναι δεδομένη. Η προσπάθειά μας είναι αγνή, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Εξαρτάται απ' τις διαθέσεις των κ.κ.μετόχων. Η ΚΑΕ Άρης δεν είναι ξεκρέμαστη. Έχει μετόχους, έχει διοικητικό συμβούλιο. Οι άνθρωποι έχουν προσφέρει, έχουν και ζητήματα που είναι σοβαρά, σαφώς και πρέπει να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους. Αυτό αφορά και στον κ.Δαμιανίδη, φυσικά, που είναι ο πρόεδρος. Εμείς ξέρουμε ότι για να «τρέξει» η εταιρία θα πρέπει να πληρώσουμε. Δε θέλουμε όμως τυχούσες ποινικές ευθύνες από διάφορα ζητήματα. Να πληρώσουμε, αλλά να πάμε και φυλακή; Γι' αυτό θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, όπως θέλουμε να είναι και ξεκάθαρα τα στοιχεία που θα μας δώσουν για την «εικόνα» της εταιρίας»
- Αναρωτιέται κάποιος γιατί θέλετε να πληρώσετε χρέη που δημιούργησαν άλλοι.«Γιατί αγαπάμε τον Άρη και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Εμείς ζητήσαμε κάποια πράγματα, συντάξαμε ένα έγγραφο 9 σημείων που παραδώσαμε στους κ.μετόχους. Αν ένα απ' αυτά δεν γίνει, δε θα προχωρήσουμε. Ότι και να γίνει όμως θα μιλήσουμε μέσω συνέντευξης Τύπου στον κόσμο του Άρη για να γνωρίζει. Δε θα κρυφτούμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, το επαναλαμβάνω. Πιστεύουμε ότι μπορούμε, χωρίς μεγάλα λόγια. Κι αρκετά είπαμε, εσείς θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, το καταλαβαίνω.»
- Πρόεδρος θα είστε εσείς, εφ' όσον ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις;«Όχι, σε καμία περίπτωση. Πρόεδρος θα είναι γνωστός, γνωστότατος Αρειανός, άνθρωπος που ανήκει στην οικογένεια του Άρη. Ξέρουμε ότι θα είναι μια επικίνδυνη αποστολή αυτή που θα αναλάβουμε, αν αναλάβουμε, αλλά αγαπάμε την ομάδα, τι να κάνουμε; Λίγες ημέρες υπομονή ακόμη και όλα θα ξεκαθαρίσουν».
* Η συνάντηση που προανήγγειλε ο κ.Γεωργούλης είναι «επί τάπητος» και ίσως γίνει ακόμη και σήμερα. Η πλευρά των μετόχων και του Γιάννη Δαμιανίδη έχει δώσει ήδη αρκετά έγγραφα για τα οικονομικά στοιχεία, όπως υποστηρίζεται, και δεν έχει πρόβλημα να δώσει και τα όποια υπόλοιπα, κάτι όμως που εφ' όσον πρόκειται για κάτι τόσο «λεπτό» και «εσωτερικό», θα πρέπει να γίνει σωστά και αφού το αποφασίσουν όλοι οι μέτοχοι. Πηγή (Εφημερίδα Metrosport)

Δεν υπάρχουν σχόλια: