Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Άρχισε το δεύτερο "κύμα" ΝΒΑers στην Ευρώπη - ο Κάσπι στη Μακάμπι

Δεν μπορούσε να περιμένει...
Οι αρνητικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το "λοκ άουτ" του ΝΒΑ οδηγούν πλέον όλο και περισσότερους επαγγελματίες στο δρόμο προς την... Ευρώπη. Ένας εξ αυτών είναι ο Ομρι Κάσπι δεν άντεξε να περιμένει πότε θα λήξει το λοκ-άουτ στο ΝΒΑ και πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί και να πει το "ναι" στην Μακάμπι, η οποία ενισχύεται με ακόμη έναν παίκτη από το μαγικό πλανήτη! 

Ετσι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, όπως διαβάζουμε στο Superbasket.gr, δυναμώνει σε υπερθετικό βαθμό, με τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Θοδωρη Παπαλουκά να έχουν από εδώ και στο εξής ακόμη έναν ΝΒer για συμπαίκτη, μετά τον Τζόρνταν Φάρμαρ...Βέβαια, και οι δύο θα επιστρέψουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αν και εφόσον παύσει το λοκ-άουτ...
"Υπέγραψα στην Μακάμπι και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πατρίδα μου και την ομάδα που με ανέδειξε. Ευχαριστώ τον κόσμο της Μακάμπι για τη στήριξη και τη διοίκηση για τις προσπάθειές της, καθώς έκαναν εφικτή αυτή τη συμφωνία", τόνισε ο Κάσπι για την επιστροφή του στην "ομάδα του λαού". 
Ο 23χρονος φόργουορντ στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς σημείωσε 9,5 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ πλέον ανήκει στους Καβαλίερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: