Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Μπόγρης με τα κιτρινόμαυρα...


O Γιώργος Μπόγρης δηλώθηκε κανονικά με τον Άρη στο Eurocup και πήρε τη φανέλα με το Νο14! Μάλιστα ο ίδιος την ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter! Αύριο θα κάνει ντεμπούτο με τον Άρη, μεθαύριο θα ξέρει αν θα μπορεί να παίξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού εκδικάζεται η υπόθεση του στο ΑΣΕΑΔ, μια και έχει κάνει μια συμμετοχή με το Περιστέρι στο Κύπελλο.

Ο Μπόγρης προπονείται με την ομάδα του Άρη εδώ και μερικές βδομάδες. Αύριο θα αγωνιστεί και πάλι μετά το παιχνίδι με τη φανέλα του Περιστερίου, μέσα στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα για το κύπελλο. Μια μέρα μετά, την Τετάρτη, ο Έλληνας σέντερ θα γνωρίζει αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη, γιατί τότε εκδικάζεται η προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει τον Μπόγρη ενεργό, γιατί περιμένει πως με αυτόν θα λυθούν αρκετά προβλήματα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι και το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, που δεν έχουν οι κίτρινοι.

Ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Μπόγρη, ο Άρης θα κινηθεί και στην αγορά για την απόκτηση παίκτη στην θέση του Σαμ Μάλντροου, που κατά πάσα πιθανότητα παίρνει με τη Νίμπουρκ και (ίσως) με τον Ίκαρο τις τελευταίες του ευκαιρίες, για να πείσει ότι μπορεί να προσφέρει πέρα από τα κοψίματα... (Πηγή: Pressaris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: