Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μαρκόπουλος: "ίσως η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση"


O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να μπει με το "δεξί" στη φάση των ομίλων του Eurocup, αφού γνώρισε την ήττα με 80-74 από την Ρίγα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

 "Συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομάδα της Ρίγα. Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι και αρκετά σκληρό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη με όλες τις δυνάμεις τους. Στο πρώτο ημίχρονο χρεωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ με αποτέλεσμα οι βασικοί μας παίκτες να έχουν πρόβλημα και να αναγκαστούμε να αλλάξουμε στη διάρκεια του αγώνα τα σχέδιά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο από την κούραση, αλλά κι επειδή χάσαμε μερικά εύκολα καλάθια, δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Η Ρίγα πήρε μία διαφορά και κατάφερε να κερδίσει το ματς. Νομίζω ότι παίξαμε καλά, ίσως αυτό να ήταν το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι. Η ήττα βεβαίως είναι πάντα ήττα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνισή μας και το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να παίξουν καλά και κάποια παιδιά που τα περιμένουμε να βοηθήσουν σημαντικά", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Ρασάντ Ράιτ από την πλευρά του πρόσθεσε: "Ηρθαμε αποφασισμένοι να παίξουμε δυνατά σε αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Το κακό είναι ότι οι ψηλοί μας φορτώθηκαν από νωρίς με φάουλ στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε καλή άμυνα, τουλάχιστον όπως θα θέλαμε και θα μπορούσαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνισή, εάν μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Οσον αφορά την δική μου παρουσία, ξεκίνησα όντως καλά, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου σε αυτό, θα ήθελα να παίξω το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνει η ομάδα και όχι ο καθένας μας ξεχωριστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: