Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο Αλεξανδρής, η Πατουλίδου και η διαιτησία!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξακολουθεί να μην χάνει την αισιοδοξία του για την ομάδα. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα βρει τον δρόμο της. Ο τεχνικός του Άρη έκανε παράπονα και για την διαιτησία, αποκαλύπτωντας πως οι κίτρινοι θα στείλουν το dvd του αγώνα στη ΚΕΔ.
Ο Αλεξανδρής τόνισε αρχικά πως "το ξεκίνημα (του πρωταθλήματος) δεν είναι όπως το περιμέναμε. Δεν μπορέσαμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ, μας χτύπησαν και ατυχίες με τραυματισμούς, παίξαμε και τους δύο πρώτους αγώνες στην έδρα μας χωρίς κόσμο και μείναμε λίγο πίσω. Εμείς έχουμε αισιοδοξία για αυτήν την ομάδα. Δουλεύουμε καλά. Εκτιμώ ότι όταν τα πράγματα θα είναι καλά στον βαθμό που θέλουμε, θα πάρουμε και τα αποτελέσματα".

Για τον αγώνα είπε ότι "ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο μόνο. Ως ένα σημείο το βρίσκω λογικό. Εγώ στην καριέρα μου δεν ψάχνω για δικαιολογίες αν κάτι δεν πάει καλά. Δικαιολογίες ψάχνει να βρει αυτός που δεν θέλει να κάνει τίποτα στη ζωή του όπως είχε πει και η Πατουλίδου! Η ομάδα, όμως, θα στείλει στη ΚΕΔ το βίντεο του αγώνα. Δεν δόθηκαν βήματα εις βάρος του ΚΑΟΔ και πέτυχε τρίποντα και μας στέρησαν επιθέσεις για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Εκτιμώ ότι σήμερα ίσως να δικαιούμασταν εμείς τη νίκη. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει... Οι μάγκες φαίνονται στα δύσκολα και στο τέλος".

Πρόσθεσε πως "έχουμε κάποιες αδυναμίες λόγω έλλειψης πείρας. Κάποια λάθη δικαιολογούνται σε ένα βαθμό, αλλά τι να κάνουμε; Είναι νέα παιδιά και πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται σε ειδικές συνθήκες. Εμείς έχουμε πολλούς ρούκις και η απόδοση τους δεν έχει σταθερότητα. Δουλεύουμε καλά και θα ανακάμψουμε" και κατέληξε: "Χαιρόμαστε να είναι τα γήπεδα γεμάτα, ο κόσμος και των δύο ομάδων ήταν κόσμιος. Αυτό είναι και το μπάσκετ, αυτή είναι η ομορφιά. Άλλωστε ο ΚΑΟΔ δικαιούται να είναι στην Α1 και έχει το ελαφρυντικό γιατί ξεκίνησε να φτιάχνει την ομάδα την τελευταία στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος". (Πηγή: Pressaris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: