Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πάλι υποννοούμενα ο Σούμποτιτς...


Ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει φάει με το… κουταλάκι του γλυκού, τα ντέρμπι αιωνίων. Έχοντας μάλιστα καθίσει και στους δύο πάγκους… Ο «Πίξι» ανέλυσε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με αφοπλιστική μάλιστα ειλικρίνεια, λέγοντας αλήθειες:

«Παρότι είμαι άνθρωπος του μπάσκετ, οφείλω να ομολογήσω πως παρακολούθησα πιο ευχάριστα το ποδοσφαιρικό ντέρμπι παρά το μπασκετικό… Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, ένα παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν είχε καλό θέαμα… Ελπίζω να είναι σύμπτωση…», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κόουτς στο Basketnet.gr, που προσπάθησε να αναλύσει το «φτωχότερο», ομολογουμένως, ματς των τελευταίων ετών:  

«Το πιο θετικό στοιχείο του αγώνα νομίζω πως ήρθε από τους διαιτητές και τον κόσμο. Η διαιτησία ήταν άψογη και το κοινό εκπληκτικό! Για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων έμειναν στο παρκέ χωρίς να πέσει ούτε ένα αντικείμενο! Μπράβο στον κόσμο γιατί η εικόνα αυτή πήγε σε όλη την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από το πρώτο λεπτό όμως η απουσία του Τσαρτσαρή του προκάλεσε κενό στη θέση «4» με αποτέλεσμα ο Πρίντεζης να κάνει πάρτι. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έπαιξε την άμυνα που έπρεπε για να νικήσει στο ΟΑΚΑ. Μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση, η νευρικότητα των παικτών και των δύο ομάδων και τα πολλά λάθη. Ανεξήγητα πολλά για ομάδες τέτοιου επιπέδου…».

Μιλώντας με τον «Πίξι» δεν ήταν δυνατόν να μην πάμε την κουβέντα και στον Άρη: «Αν είχα εγώ τέτοιο ξεκίνημα, αυτοί οι τύποι που έκαναν ότι έκαναν πέρυσι, μπορεί να μην με είχαν κρεμάσει στον Λευκό Πύργο, αλλά καταλαβαίνετε τι θα έλεγαν και τι θα έκαναν…», λέει απαντώντας στην αυτονόητη ερώτηση μας… Όσο για τα συναισθήματα του βλέποντας τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκινάνε τόσο χάλια την κούρσα της Α1…: «Κανένας Αρειανός δεν νιώθει όμορφα… Όμως δυστυχώς, όχι τώρα, αλλά τα τελευταία χρόνια, ο Άρης δεν έχει ηρεμία. Γι’αυτό και υπάρχουν αυτές οι συνέπειες. Την εποχή που έπαιζα, όλα ήταν ξεκάθαρα. Οι παίκτες ήμασταν στο γήπεδο, ο προπονητής στον πάγκο και είχε το απόλυτο κουμάντο και η διοίκηση στα γραφεία. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι μπερδεμένα…», είπε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: