Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ο Πρίφτης ξεφτίλισε τους ξερόλες

Με τη μεγάλη νίκη της Καβάλας επί του Παναθηναϊκού σήμερα, αποδείχθηκε πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις μια ανταγωνιστική ομάδα μπάσκετ χωρίς πολλά λεφτά. Εύκολο, βέβαια, στα λόγια και μετά από τέτοιες νίκες, αλλά αρκεί να γνωρίζεις! Να ξέρεις τι χρειάζεται για να κάνεις μια ανταγωνιστική ομάδα - παίκτες με κίνητρο, που να θέλουν να παίξουν καλά για την επόμενη χρονιά της καριέρας τους ή που απλά έχουν αναπτυγμένο μπασκετικό εγωισμό, ή απλά είναι φιλότιμοι και είναι ορκισμένοι να παίξουν καλά όπου και να παίξουν και με όποιον και να παίζουν! 

Ο Πρίφτης που δεν έκανε για τον Άρη, έδειξε πως πολύ απλά μπορείς να φτιάξεις ένα καλό ρόστερ με λίγα χρήματα. Βέβαια αυτό όλο δεν είναι τυχαίο. Συνετέλεσε το ότι έχει μια διοίκηση που κουτσά στραβά μπορεί και πληρώνει, άρα οι μάνατζερ δεν έχουν ενδοιασμούς να στείλουν παίκτες εκεί. Ο Πρίφτης όμως ξέρει και μπάσκετ ο άνθρωπος, πώς να το κάνουμε. Τα λόγια του Σέντρικ Σίμονς προ λίγων ημερών είναι ενδεικτικά. Φέτος ο Πρίφτης "βγάζει" τον Ο΄Μπράιαν, αλλά βγάζει αυτόν τον πολύ ουσιαστικό γκαρντ, τον Πάσαλιτς.
Δε χρειάζονται περαιτέρω ύμνοι για τον πολύ καλό προπονητή και πολύ ήρεμο σαν άνθρωπο που λέγεται Πρίφτης. Του αξίζει κάτι καλύτερο στην καριέρα του και είμαστε σίγουροι ότι θα το έχει, και μάλιστα πολύ σύντομα! Μέχρι τότε δικαιούται και αυτός λίγα "φώτα", τα αξίζει και με το παραπάνω, όπως και όλη η πόλη της Καβάλας! Ας το γιορτάσουν, αλλά να ξέρουν ότι έχουν μια ομάδα που θα πρέπει να στηρίξουν περισσότερο! Όχι τώρα στα γλέντια μόνο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: