Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αισιόδοξος ο Καλαμπόκης


Ο Γιάννης Καλαμπόκης δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και εξήγησε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να έρθουν τα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα μίλησε για το προσεχές ματς με αντίπαλο τη Σολέ την Τρίτη (22/11), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup.
O 33χρονος γκαρντ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην νίκη επί του Αμαρουσίου και επιπλέον επισήμανε ότι ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή, καθώς ο "Δικέφαλος" δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία. Αναλυτικά όσα είπε:


Για το παιχνίδι με το Μαρούσι δήλωσε στο "Λίμπερο": "Χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε αυτή την νίκη γιατί είχαμε μια εβδομάδα με πολλά ματς".
Για τα δύο τελευταία ματς του ΠΑΟΚ: "Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια και το ευχάριστο είναι πως δείξαμε σημάδια βελτίωσης. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν είναι εύκολο να μεταμορφωθούμε, αλλά βρισκόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω".
Για το αν έχει βρει "χημεία" ο "Δικέφαλος": "Αυτή η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει κάτι καλό στο τέλος. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε στο τέλος, όχι στην αρχή. Χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου και υπάρχουν κάποια νέα παιδιά που θέλουν και αυτά χρόνο".
Για το παιχνίδι με την Σολέ: "Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι αυτών των προσδοκιών του κόσμου".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζεται μέχρι στιγμής σε 6-7 παίκτες και αυτό αν επιβαρύνει την ομάδα με κούραση: "Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αποτελέσματα. Σε αυτή την φάση ο προπονητής κρίνει πως με κάποια σχήματα μπορεί να τα φέρει αυτά. Και οι μικρότεροι προσπαθούν και νομίζω πως όλα τα παιδιά θα ενεργοποιηθούν και θα έχουν ρόλους πιο σημαντικούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: