Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Αλεξανδρής για τον αγώνα με τους Flames!


Στο Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας βρίσκεται η αποστολή του Άρη. Οι «κίτρινοι» αναχώρησαν το πρωί αεροπορικώς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Αθήνα και από εκεί με νέα πτήση έφτασαν το μεσημέρι στο Άμστερνταμ. Εν συνεχεία έφτασαν οδικώς στην πόλη που εδρεύει η Γκας Τέρα Φλέιμς.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό (29/11) αγώνα θα συνεχιστεί με μια προπόνηση το απόγευμα (21:00-22:30 ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρωθεί αύριο με μια πρωινή προπόνηση (12:00-13:00 ώρα Ελλάδας) στην Martini Plaza που χρησιμοποιεί ως έδρα η Γκας Τέρα Φλέιμς.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας για την αναμέτρηση κομβικής σημασίας κόντρα στην Ολλανδική ομάδα τόνισε:
«Είναι ένας αγώνας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που παίζει στην έδρα της και χρειάζεται επίσης τη νίκη. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα παλέψουμε για τη νίκη που θα μας δώσει την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή, γιατί η Γκας Τέρα Φλέιμς διαθέτει μια δυνατή έδρα και επίσης είναι μια ομάδα με αξιόλογο σύνολο που παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ».
Ο Σέρτζιο Κερούς από την πλευρά του σημείωσε:
«Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που δεν έχει πολλά να χάσει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Το μπάσκετ εξάλλου είναι ένα σπορ που ο καθένας μπορεί να κερδίσει. Οπότε εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στις αρχές μας και να παίξουμε σταθερά καλά επί 40 λεπτά».
Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αυριανό αγώνα τον Χρήστο Ταπούτο, καθώς ο αρχηγός του Άρη ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και έμεινε στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: