Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Στηρίξτε την ομάδα μας"

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει την συμπαράσταση και την αρωγή των φιλάθλων του στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα.
Επίσης, ζητείται η βοήθεια των φίλων του "Δικεφάλου" είτε με την αγορά ενός εισιτήριου διαρκείας είτε με την συμμετοχή στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα "οι 300 του ΠΑΟΚ", στο οποίο ήδη μετέχουν 26 εταιρείες.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αγαπητέ Φίλαθλε του Π.Α.Ο.Κ…. Η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. που στα χρόνια της παρουσίας της στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας προσέφερε μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και θριάμβων στους εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων της απευθύνεται σήμερα σε ΕΣΕΝΑ, ζητώντας την πολύτιμη αρωγή και συμπαράστασή ΣΟΥ στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε για να καταστήσουμε και πάλι την ομάδα μας πρωταγωνίστρια σε πανελλήνιο αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σήμερα η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με την υποστήριξη νέων ανθρώπων φίλων του Π.Α.Ο.Κ., από τους χιλιάδες φίλους του Συλλόγου, προχωράει σε Διοικητική αναγέννηση με Πρόεδρο τον κ. ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, με ανταγωνιστική ομάδα, συμμετέχει σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ και έχει στόχο την οικονομική της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, παρά την οικονομική ύφεση που ταλανίζει την Χώρα μας.


Μετά από τρεις (3) εντός έδρας αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα θέλαμε την βοήθειά σου, είτε συμμετέχοντας στο Χορηγικό Πρόγραμμα της Ομάδας μας, είτε στο Πρόγραμμα των «300 Υποστηρικτών της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.», είτε με την απλή αγορά ενός Εισιτηρίου Διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο όπου μπορείς να έχεις ανταποδοτικά οφέλη για την εταιρεία σου, αφού με μειωμένα ποσά προβολής απολαμβάνεις πλήθος ιδιαίτερων και ξεχωριστών προνομίων και δικαιωμάτων στην Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενισχύοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα σου. Ήδη μέχρι σήμερα συμμετέχουν 26 εταιρείες στο πρόγραμμά μας «οι 300 του Π.Α.Ο.Κ» .

Φίλαθλε του Π.Α.Ο.Κ,

Εσύ που έζησες και θυμάσαι ακόμα, εκείνες τις ατελείωτες νύχτες με τις μαγικές κερκίδες στο παλιό μας σπίτι, ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, που ΕΣΥ δημιούργησες και έκανες να σε θαυμάζει όλη η Ευρώπη, ΕΣΥ που αγάπησες το μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. και έκλαψες και στις χαρές μας και στις λύπες γι’ αυτό, ΕΣΥ φέτος καλείσαι να σταθείς δίπλα στην ομάδα μας που σε χρειάζεται, ακόμη μια φορά.

Γίνε μικρός χορηγός, φέρε την εταιρεία σου κοντά μας, βάλ’ την στο μικρό Χορηγικό Πρόγραμμά μας «οι 300 Υποστηρικτές του Π.Α.Ο.Κ.», ένωσε τη μικρή σου δύναμη με την μεγάλη δύναμη του σωματείου μας, και να είσαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η «βάση μικρών χορηγών» που θα δημιουργηθεί, θα είναι η ελπίδα για να βρει στο μέλλον το δρόμο που είχε χάσει και ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. Έλα μαζί μας, μπες στους «300 του Π.Α.Ο.Κ.» ένωσε τη δύναμή του με τη δική μας.

Και θυμήσου: Εσύ είσαι ο Π.Α.Ο.Κ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κ. Στύλα Κωνσταντίνο στο 6945 80 60 64 από τις 09:00 – 21:00 ή μέσω Internet στο E – Mail της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. marketing@paokbc.gr".

Δεν υπάρχουν σχόλια: