Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

O Πρίφτης μιλά για την Καβάλα!

Όλα ξεκινούν από έναν καλό προπονητή!
Ο Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε πως ο πρωταρχικός στόχος της Καβάλας είναι να παραμείνει στην Α1 και για να το πετύχει αυτό θα στηριχθεί στην βάση Ελλήνων παικτών που υπάρχει τα τελευταία δυο χρόνια στο σύλλογο. 


Ο τεχνικός των "Αργοναυτών" σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra fm 103,3, υποστήριξε πως το ελληνικό πρωτάθλημα παρά τις δυσκολίες διατηρείται σε καλό επίπεδο, καθώς διαθέτει έξυπνους παίκτες και προπονητές. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο:
"Ξεκινήσαμε άσχημα, αφού με τον Ηλυσιακό μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και δεν τα καταφέραμε, ενώ χθες το «γλιτώσαμε» το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί και το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που έχει επιθετικές επιλογές. Πιστεύω πως αν ήμασταν σε άλλο γήπεδο θα χάναμε, ο κόσμος μας έσπρωξε στην νίκη μας βοήθησε πάρα πολύ".

Για το αν μπορεί η Καβάλα να κάνει κάτι παραπάνω:
"Το παραπάνω μπορούμε να το κάνουμε ακόμα μια χρονιά. Δηλαδή να παραμείνουμε στην Α1 και να είμαστε εδώ για μια ακόμα μια χρονιά. Δεν κοιτάμε τίποτα περισσότερο τώρα, ο στόχος είναι αυτός ,μέχρι να μας κοιτάξει από μόνο του το παραπάνω. Η θέση που έχουμε είναι πλασματική, είναι πολύ νωρίς. Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον, παντού μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις και θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει. Εμείς έχουμε μια βάση με παιδιά από πέρσι και πάνω στη βάση αυτή μπαίνουν κάποιες επιλογές ξένων και θα δούμε πως θα πορευτούμε".

Για τον κορμό της ομάδας και τις επιλογές των ξένων:
"Ο Μπράιαντ είναι ένα πολύ ψηλό παιδί με ταλέντο και δυνατότητες που τις είχε… κλεισμένες στο μπαούλο. Καλούμαστε να τον βοηθήσουμε να τις βγάλει προς τα έξω. Σε μας το σημαντικό είναι ο πυρήνας, η βάση. Οι ξένοι δίνουν το κάτι παραπάνω αλλά αν δεν έχεις ένα καλό πυρήνα από παιδιά που τα ξέρεις και σε ξέρουν δεν μπορείς να αξιοποιήσεις ούτε τους ξένους ούτε τίποτα. Υπάρχουν παιδιά που βοηθάνε πάρα πολύ και από αυτούς ξεκινάμε".

Για το αν τα προβλήματα της ποδοσφαιρικής Καβάλας έχουν φέρει περισσότερο κόσμο στο μπάσκετ:
"Δεν έχει παίξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα ποδοσφαίρου είναι εκεί που είναι πλέον. Το κλειστό της «Καλαμίτσας» γεμίζει όπως γέμιζε και πέρσι. Η Καβάλα έχει και μπασκετικό κόσμο, έρχεται στο γήπεδο και το Σάββατο πάντα ξέρουμε πως θα έχουμε την παρουσία φιλάθλων δίπλα μας. Κατά κάποιο τρόπο είναι το γεγονός της πόλης, όχι βέβαια σε σημείο που να υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι στην τηλεόραση και θα το αφήσουν για να έρθουν στο γήπεδο, αλλά σημαίνει κάτι για εμάς".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα συνολικά:
"Το πρωτάθλημα το ελληνικό πάντα θα είναι σε καλό επίπεδο, όσο και να λέμε ότι πέφτουν τα συμβόλαια και η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλή. Το πρωτάθλημά μας είναι καλό γιατί οι Έλληνες παίκτες κάνουν τη διαφορά. Οι γηγενείς παίκτες μας είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημά μας είναι καλό καθώς έχουμε έξυπνους παίκτες, που επιβιώνουν με διάφορους τρόπους, και έχει έξυπνους προπονητές, που είναι πολύ «ανήσυχοι» σε σημείο υπερβολής κάποιες φορές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: