Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Μαγκέτι! Ο Γκετσέφσκι στη Λέφσκι...

Το ενδεχόμενο λοκ άουτ του ΝΒΑ, οριστικά, ανοίγει και την πόρτα επιστροφής του ΠΑΟΚ για τον Κόρεϊ Μαγκέτι! Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δε θα έλεγαν όχι στο να φέρουν τον σπουδαίο γκαρντ στο "Παλατάκι", αυτή τη φορά για τα... καλά!
Ο Μαγκέτι είχε φύγει λέγοντας πως αν γίνει "λοκ άουτ" ο ΠΑΟΚ θα ήταν η πρώτη του επιλογή, αλλά άγνωστο το τι έχει μεσολαβήσει, καθώς ήδη όλοι οι ΝΒΑερς αναζητούν ομάδες στην Ευρώπη και στην Κίνα. Άρα αν δεχθεί μια πρόταση με περισσότερα λεφτά, είναι άγνωστο το τι θα πράξει! Παρ' όλα αυτά στον ΠΑΟΚ τον θέλουν - εννοείται! - αλλά και έχουν, όπως λένε, και τα λεφτά για να το κάνουν. Τα "λογικά" λεφτά, εννοείται επίσης.
Το θέμα είναι στον Μαγκέτι. Αν θα πάρει αυτός την απόφαση να έρθει. Στον ΠΑΟΚ τον περιμένουν, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκίντενς θα "χαιρετήσει". Όχι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και χωρίς Μαγκέτι, αλλά άλλη υπόθεση αυτή!
* Σύμφωνα με το eurobasket.com ο Τοντόρ Γκετσέφσκι "έκλεισε" στη Λέφσκι Σόφιας! Κρίμα για την προσπάθεια του... Τέλη Ζουρνατζίδη να "ρίξει γέφυρες" με τον Σκοπιανό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: