Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ντοπέ ένας Ισπανός και ένας Σκοπιανός (απ' το Sport24.gr!)


Μπορεί το Ευρωμπάσκετ να έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο μήνες, αλλά όπως αποκαλύφθηκε από την διευθύντρια της υπηρεσίας αντιντόπινγκ, για δύο παίκτες μάλλον θα έχει και συνέχεια...
Η Έβα Στανικουνιένε αποκάλυψε ότι δύο παίκτες, ένας της Ισπανίας και ένας των Σκοπίων βρέθηκαν ντοπαρισμένοι και πλέον τον λόγο έχει η FIBA EUROPE.

Αναλυτικά όπως ανακοίνωσε: "Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματά τους. Πάντως πρόκειται για έναν παίκτη της Ισπανίας κι έναν των Σκοπίων. Πλέον η υπόθεση δεν είναι στα χέρια μας, καθώς έχουμε δώσει τα δείγματα στη FIBA Europe κι εκείνη είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο του δεύτερου δείγματος και τις όποιες κυρώσεις. Εξετάστηκαν συνολικά 76 δείγματα".
Αν και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό οι δύο παίκτες κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού ως και δύο χρόνια! Οι ομάδες τους πάντως και κατά συνέπεια και οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν θα επηρεαστούν, μιας και οι ποινές, αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους παίκτες. 
Aπό το Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: