Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τι έγινε στη συνάντηση για την ΚΑΕ Άρης!

Ο Θεός να βάλει το χέρι του... 
Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης Γιάννη Δαμιανίδη, του πρώην και εκ των κυρίων μετόχων Θανάση Τζεβελέκη και του μέλους του δ.σ. της ΚΑΕ, Τάκη Γεωργούλη, παρουσία και του εκπροσώπου του Α.Σ. Άρης, κ.Αρβανίτη. 

Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του κ. Γεωργούλη, που εκπροσωπεί ομάδα Αρειανών, για τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, μέσω προσφυγής στο Πρωτοδικείο. "Θέλουμε τον Άρη, είμαστε μια κίνηση που πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα" φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, ο κ.Γεωργούλης.
Οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης, όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ.Τζεβελέκης, είναι αρνητικοί αρχικά στο ενδεχόμενο Πρωτοδικείου. Μια κίνηση άλλωστε που πρώτη φορά στα χρονικά θα συμβει στον σύλλογο. Παρ' όλα αυτά συζητούν το θέμα και ζήτησαν, ως μια πρώτη αντίδραση, να μπορέσει να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση χωρίς "τριβές" με τα πρόσωπα που βοήθησαν τον Άρη στο παρελθόν, αλλά και με τη δέσμευση να μπορέσει ο Άρης να προχωρήσει "ασφαλής" οικονομικά, και όσον αφορά τις ρυθμίσεις του στο Δημόσιο (εκ των ων ουκ άνευ αυτό, άλλωστε, γιατί αν δεν πληρώσει μια ρύθμιση η νέα διοίκηση δε θα μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα) και γενικά στις υποχρεώσεις που έχουν "γεννηθεί" και απέναντι σε ανθρώπους του συλλόγου που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα.
Το θέμα θα έχει συνέχεια, η συνάντηση θα έχει και άλλες συνέχειες, αφού ζητήθηκε απ' τον κ.Γεωργούλη, όπως μάθαμε, να καταρτιστεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, να συναντηθούν οι δικηγόροι μεταξύ τους, να συνταχθούν αν χρειαστεί διάφορα έγγραφα και συμφωνητικά και να προχωρήσει ο Άρης.
Είναι γνωστό ότι σε αυτό το νέο διοικητικό σχήμα, αν προχωρήσει το σενάριο πρωτοδικείου, δε θα μετέχει ο κ.Δαμιανίδης. Ο ίδιος, ο κ.Τζεβελέκης, αλλά και οι μέτοχοι, αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την πρόταση Γεωργούλη και μέχρι στιγμής οι εκτιμήσεις τους για να προχωρήσει είναι θετικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: