Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Θέλει ανταγωνιστικό τον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος (17.00 με Κίμκι)


Στιγμιότυπα απ' την προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Μόσχα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη Μόσχα όπου και σήμερα (17:00) θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Χίμκι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup. Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν από τον «Δικέφαλο» καθώς ο Τζέι  Αρ Γκίντενς αισθάνεται ενοχλήσεις στο ισχίο ενώ κι ο Ρασάντ Ράιτ προέρχεται από τραυματισμό. Επίσης ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με την βίζα του θα φτάσει στη Μόσχα τα μεσάνυκτα ώστε να ενσωματωθεί  με την υπόλοιπη αποστολή.

 Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με την πανίσχυρη ρωσική ομάδα:  «Η Χίμκι είναι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για τον όμιλό μας, αλλά για όλη την διοργάνωση και το έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Εχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ της και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιο δύσκολο κι από το παιχνίδι που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε την προετοιμασία μας έχοντας λίγο χρόνο στη διάθεσή μας από το προηγούμενο παιχνίδι και με αρκετά προβλήματα, αλλά θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί».
Δηλώσεις όμως έκανε και ο Μάρκους Γκόρι ο οποίος τόνισε: «Είναι μία ευχάριστη στιγμή για μένα το γεγονός ότι επιστρέφω στη Μόσχα, μία πόλη που μου αρέσει πολύ και είναι από τις πιο όμορφες που έχω ζήσει. Ηταν πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία που είχα παίζοντας στη Μόσχα και στην ΤΣΣΚΑ , αλλά τώρα αυτό που ενδιαφέρει είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι μας με την Χίμκι θα είναι πολύ δύσκολο, περισσότερο και από τον αγώνα που έγινε πριν μία εβδομάδα στο γήπεδό μας. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχουν πολλές επιλογές, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσεις και για να το πετύχουμε, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, θα πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα από την αρχή ως το τέλος του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: