Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

O Γεωργούλης στο "Μετρόπολις"! "Δεν πήραμε απάντηση..."


Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο Τάκης Γεωργούλης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στα διοικητικά και ότι ο ίδιος είχε ξεκάθαρη πρόταση. 
Ο κ. Γεωργούλης αρχικά υπογράμμισε στην ερώτηση για το ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν προχώρησε η πρόταση του:

«ήταν πολλοί και σοβαροί, η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει στους παράγοντες που αποφασίζουν, την ΓΕΝΕΣΙΣ της οποίας εκπρόσωπος είναι ο κ. Τζεβελέκης. Υποβάλλαμε γραπτώς τις προτάσεις μας, δεν πήραμε απάντηση παρά λόγια. Ζητήσαμε ορισμένα έγγραφα οικονομικής φύσεως άλλα πήραμε, άλλα δεν πήραμε αλλά συνεχίσαμε και οι απαιτήσεις αυξήθηκαν. Αυτή η εξέλιξη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο τους Μετόχους που εκπροσωπούνται από τον κ. Τζεβελέκη» και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή η ΚΑΕ βρίσκεται σε μία κατάσταση οικονομική όχι ευχάριστη. Όταν βρίσκονται Αρειανοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, να αναλάβουν υπεύθυνα την διοίκηση και να βγάλουν από το τέλμα την ΚΑΕ ήταν αρκετό για να συμφωνήσουν. Αν υπάρχουν άλλοι λόγοι τους οποίους δεν ξέρουμε, γιατί οι κύριοι δεν συμφώνησαν μαζί μας τότε πρέπει να ρωτήσετε αυτούς. Μετά την  οικογένεια μας είναι ο ΑΡΗΣ, δεν εκτιμήθηκε όπως θα έπρεπε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έγινε αποδεκτή γιατί δεν πήραμε καμία απάντηση».

Ο ίδιος είναι πικραμένος από την εξέλιξη αυτή: «Φυσικά και είμαι πικραμένος, ούτε θέσεις θέλαμε, ούτε λεζάντες ούτε… αλεξιπτωτιστές ήμαστε. Θέλουμε μόνο να φτάσει ψηλά ο ΑΡΗΣ, εκεί που ήταν κάποτε. Υπάρχει πικρία και ελαφριά οργή. Ο ΑΡΗΣ είναι ΙΔΕΑ, τα πρόσωπα θίγονται όχι ο ΑΡΗΣ. Επί 1,5 χρόνο θητεύσαμε, μετά από πιέσεις και βάλαμε τάξη στο μέτρο του δυνατού. Την περσινή χρονιά ήμασταν συν κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά λογιστικά δεν εμφανίζεται αυτό γιατί δεν πληρώθηκαν εν αγνοία μας κάποιοι φόροι, γιατί πληρώθηκαν παλιά χρέη. Φαίνεται ένα άνοιγμα αλλά δεν είναι έτσι. Έχω  γεμίσει δύο τσάντες στοιχεία και αφού πληροφορηθήκαμε τι γίνεται είπαμε ότι δεν πάει άλλο. Συνεδριάσαμε και είπαμε να κάνουμε τις προτάσεις μας».

 Όσον αφορά την πρόταση του και το οικονομικό πλάνο είπε: «Τα είχαμε σχεδιάσει όλα, θα μιλήσουμε για το πώς την κατάλληλη στιγμή. Όλα σχεδιάστηκαν κατά γράμμα, όλα υπολογίστηκαν, πως θα γίνουν οι πληρωμές προς τρίτους, τα δάνεια, η Εφορεία. Θέλαμε κι εμείς ορισμένες διαβεβαιώσεις, να μην βγουν άλλα χρέη, αυτά που μας παρουσιάστηκαν τα οποία δεν είναι λίγα. Εκεί έμειναν τα πράγματα».

 Για τα όσα ακούγονται για επιστροφή Τζεβελέκη στην ΚΑΕ είπε: «Δεν βλέπω επιστροφή Τζεβελέκη. Πολλά είπε, λίγα έκανε και πολύ αμφιβάλλω ότι θα υλοποιήσει αυτό που είπε ότι θα αναλάβει ένα πόστο στην διοίκηση. Επί ημερών του πήγε στους 16 της Ευρωλίγκα αλλά με τι τίμημα. Κι εγώ μπορώ να την πάω στους «8» αλλά  πόσο θα την χρεώσω είναι το θέμα» ενώ αναφερόμενος στην φετινή ομάδα τόνισε:

«Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά, έδεσε την ομάδα και όπως βλέπουμε θα πάει καλά. Εύχομαι στον Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον οποίο κι εμείς μοχθήσαμε να έρθει στην ομάδα, να μην παρεμβαίνουν στο έργο του και να τον αφήσουν να πάει ψηλά την ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Στεναχωρήθηκα γιατί η ομάδα μας έδωσε τα πάντα και αν  δεν υπήρχαν τα φαλτσοσφυρίγματα, έπρεπε το παιχνίδι να το κερδίσουμε. Μας έμεινε πικρή γεύση. Στο μέλλον εύχομαι να έχουμε μεγαλύτερες νίκες» ενώ ξεκαθάρισε:

«Υπό αυτές τις συνθήκες δεν επιστρέφω. Η πρόθεση μου δεν ήταν ποτέ να ανακατευτώ με την ΚΑΕ, δεν μιλάω μόνο για το οικονομικό. Κανείς δεν ξέρει. Έτσι ήθελα να λειτουργώ πάντα, δέχθηκα συστάσεις και πιέσεις για να βοηθήσω  και φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: