Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Αύριο ο Πανελλήνιος για το Πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1!


Περιμένει και ο Χατζηβρέττας!
Αύριο τα σπουδαία για τον Πανελλήνιο του οποίου ο φάκελος επανεξετάζεται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Τον Οκτώβριο ο Πανελλήνιος δεν είχε πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ για τη φετινή Basket League ΟΠΑΠ, χωρίς καν να εκδοθεί σκεπτικό (το έστειλε η ΕΕΑ προ... ημερών, δείτε παλιότερη ανάρτηση μας). Οι "Ολυμπιονίκες" εξέδωσαν και σήμερα ανακοίνωση, όπου αναφέρουν ενόψει της αυριανής εκδίκασης της υπόθεσης τους στην ΕΕΑ: 


"ΑΥΡΙΟ Τρίτη 6-12-2011 και ώρα 12 ο νόμιμος και πεντακάθαρος φάκελος της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ εξετάζεται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Εμείς πιστεύοντας στην πλήρη διαφάνεια των διαδικασιών και στο δίκαιο
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εκπροσώπους του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου να παρευρεθούν στην εκδίκαση της επιτροπής.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργάνων του μπάσκετ (Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών, Σύνδεσμος Προπονητών , Σύνδεσμος Διαιτητών) να παρευρεθούν.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Δ.Σ. του ερασιτέχνη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ αρωγό δίπλα μας (όπως ήταν μέχρι τώρα) στην προσπάθεια για το μεγαλείο και την ιδέα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους απλούς φίλους του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ άλλα και όλου του μπάσκετ κοντά μας για το δίκαιο και την αλήθεια.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ την Επιτροπή να ανοίξει όλους τους φακέλους αδειοδότησης των ΚΑΕ της Α1 και να τους αντιπαραθέσει με τον δικό μας.
Η ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ δηλώνει ότι δεν υπάρχει άλλη ανοχή και αντοχή και επιδιώκει την δημοσιότητα γιατί ο φάκελος της είναι αρτιότατος , πεντακάθαρος και υπόδειγμα νομιμότητος. ΤΟ Δ.Σ. της ΚΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: