Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τι συμβαίνει με τον Πανελλήνιο; Από το Iraklis1908.gr


Η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Πανελλήνιος αναπτέρωσε τις ελπίδες για την συμμετοχή των «Ολυμπιονικών» εν Ιβανώφειω αγωνιζόμενων στην Α1. Το iraklis1908.gr εδώ και καιρό είχε επισημάνει ότι η προσπάθεια, μετά την άνευ σκεπτικού απόρριψη απ’ την ΕΕΑ, δεν είχε τελειώσει. Σύμφωνα με έγκριτους νομικούς...


που επικοινωνήσαμε, το πρόβλημα για την έγκριση της συμμετοχής του Πανελληνίου δεν αφορά σε παρατυπίες ή λάθη στη μεταβίβαση των μετοχών. Αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και σε ότι αφορά στην πιθανή σχέση του Πανελληνίου με κάθε «σενάριο συγχώνευσης» με τον Ηρακλή, του οποίου παράγοντες φιγουράρουν στο μετοχολόγιο και φέρεται να κινούν και τα νήματα στην ομάδα της Αθήνας!
 Οι της Επιτροπής δεν είναι «εξωγήινοι». Τα συμφέροντα είναι μεγάλα, και είναι γνωστό ότι ο «ερασιτέχνης» Πανελλήνιος, που βρίσκεται σε «κόντρα» με τον πρώην πλέον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μίνωα Κυριακού, έχει κάνει τις δικές του κινήσεις. Είναι ενημερωμένοι, λοιπόν, για αυτό που όλη η μπασκετική «πιάτσα» γνωρίζει και υψώνουν εμπόδια, τα οποία όμως δεν είναι γνωστό πόσο ακόμη θα αντέξουν με βάση τον Νόμο! Και μόνο το ότι δεν έχουν ακόμη – σκανδαλωδώς – δημοσιοποιήσει το σκεπτικό της απόρριψης του φακέλου της ΚΑΕ Πανελλήνιος, φτάνει!
Πάντως η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, έφερε και πάλι αισιοδοξία και μάλιστα κάποιοι εκ των «Ολυμπιονικών» (…) έλεγαν χθες πως «στις 31 Νοεμβρίου θα παίζουμε στην Α1».
Απ’ τον ΕΣΑΚΕ τονίζουν πως στο πλαίσιο της νομιμότητας ο Σύνδεσμος είναι αρωγός στις προσπάθειες κάθε ΚΑΕ, όμως δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση, ούτε επιβεβαίωσαν ότι θα παρασταθούν στα πολιτικά δικαστήρια, εφ’ όσον ο Πανελλήνιος επιλέξει να φτάσει μέχρι εκεί.
Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι χθες έφτασε στο Ιβανώφειο αθλητικό υλικό απ' τη Λαμία, με ρούχα και άλλα είδη, μέσα σε ντουλάπες, προερχόμενες απ' την ΚΑΕ Πανελλήνιος. Το ότι δεν υπάρχει σε αγωνιστική ετοιμότητα ομάδα είναι κάτι που θεωρείται ότι μπορεί να ξεπεραστεί άνετα σε λίγες ημέρες. Άλλωστε, στην Ελλάδα είμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: