Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

To νέο δ.σ. του Π.Σ.Α.Κ - Οι τελευταίες εξελίξεις





Μέχρι στιγμής - μεσημέρι Τετάρτης - τα μηνύματα δεν έχουν μεγάλη διαφοροποίηση στο "μέτωπο" των παικτών. Η απεργία υφίσταται και θα γίνει, όπως λένε, το Σαββατοκύριακο. Χθες έγινε η σύσταση σε "σώμα" του νέου δ.σ. του ΠΣΑΚ, όπου ξεχωρίζει η παρουσία και του Γιάννη Μπουρούση που είναι ο α΄ αντιπρόεδρος. Άρα το ζητούμενο είναι τι θα κάνει όσον αφορά στην παρουσία του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς η "περιρέουσα" ατμόσφαιρα "τόνιζε" ως χθες ότι "οι παίκτες των μεγάλων ομάδων θα "κατεβούν". Μέλος του δ.σ. είναι και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, άλλη μια παρουσία με ιδιαίτερη σημειολογία...  Οι παίκτες, πάντως, όλων των ομάδων γνωρίζουν ότι "τίποτα δεν έχει αλλάξει".
Όσο για τις κινήσεις της άλλης πλευράς - όσο άσχημο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο για ένα άθλημα που έχει ενώσει τους Έλληνες; Το βράδυ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη. Παράλληλα τονίζεται από το περιβάλλον του πως "δεν υπάρχει θέμα Οικονομίδη. Δεν έχουν καμία βάση τα όσα ακούγονται". 
Ο ίδιος ο Οικονομίδης είναι, ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, έξαλλος και τονίζει πως σύντομα θα μιλήσει αρμοδίως, γιατί σέβεται το ρόλο του Βασιλακόπουλου που τα σωματεία τον έχουν εξουσιοδοτήσει να κάνει τις συζητήσεις με τους παίκτες. 
Δεν έχουμε διασταυρώσει ακόμη όμως αν όντως είχε "πριβέ" συνάντηση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο το απόγευμα της Κυριακής και αν όντως υπήρξε πολύ σημαντική προσέγγιση για να λυθεί το θέμα...
* Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: Σας γνωρίζουμε την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 14/10/2010.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Α’ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ : IΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
Β’ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
ΜΕΛΗ : ΔΗΜΟΣ ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ
        : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
        : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΗΣΗΣ
        : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ
        : ΦΟΙΒΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: