Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Παίρνει το χαρτί ο Ηρακλής!

Ακόμη και σήμερα, Παρασκευή, ενδέχεται - προσοχή στα ρήματα που γράφουμε - να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ο Ηρακλής. Μαζί του και η ΑΕΚ, και το Μαρούσι, αφού είναι δεδομένη η προσπάθεια όλων (...) να βοηθήσουν τις δύο αυτές ομάδες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, υπό την έννοια να μην πιεστούν κι άλλο χρονικά, αφού φέρεται ότι έχουν "μαζέψει" τα χαρτιά.
Το θέμα μας είναι ο Ηρακλής. Άλλωστε η ΑΕΚ θα παίξει, μια και πολύ δύσκολα να αποφασίσει κάποιος να "κόψει" - στην Ελλάδα- μια τόσο μεγάλη ομάδα, ενώ το Μαρούσι παρουσιάστηκε "ενωμένο" ενώπιον της γ.σ. του ΕΣΑΚΕ, ενώ πριν από λίγες ώρες έπεφταν "κυνηγητά" (βλ. basketnet.gr).

Ο Ηρακλής θα πάρει το πιστοποιητικό, το πολύ μέχρι την άλλη Τετάρτη - Πέμπτη και θα μπορέσει έτσι να πάρει "ζεστό χρήμα". Όπως διαβάσατε στα μπασκετικά ειδησεογραφικά σάιτ (εμείς δεν έχουμε "ταυτότητα", είμαστε ελευθέρας χρήσης και δράσης blog) υπογράφηκε η σύμβαση για τα "τηλεοπτικά". Όπερ σημαίνει ένα 200άρι στο ταμείο. Συν τη χορηγία του ΟΠΑΠ στο πρωτάθλημα, άλλα τόσα περίπου. Πάμε στα 400, που είναι περίπου το αγωνιστικό του μπάτζετ (και όμως, τόσα είναι, 440 για την ακρίβεια)! Αν προχωρήσει και η διαφήμιση του ΟΠΑΠ στη φανέλα, άλλο έσοδο κι αυτό, δλδ άλλα 100-150, οπότε "βγαίνουν" και τα υπόλοιπα έξοδα (μετακινήσεις, ξενοδοχεία, πετρέλαια, τα υπόλοιπα είναι ήδη καλυμμένα), Άρα με πολύ πρόχειρα λογιστικά, ότι παραπάνω έλθει από χορηγίες και διαρκείας, πάει στην "υπέρβαση" που ίσως γίνει με έναν καλό φόργουορντ ή ΚΑΙ με έναν σέντερ, γιατί φαίνεται ότι ο Λιούις δεν μπορεί μόνος του. Δεν είναι το "βαρύ" 5άρι, οπότε υπομονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: