Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τι είδαμε στο Ιβανώφειο και ο... Μπόουλντιν!

Καιρό είχαμε να πάμε για να δούμε αγώνα στο Ιβανώφειο. Πήγαμε να δούμε τον νέο Ηρακλή, έχοντας πολλές απορίες γύρω απ' την ομάδα. Είδαμε όμως και ομολογουμένως δεν το περιμέναμε:
- έναν Έβερετ πραγματικό freestyler άσο, με καλή σταυρωτή ντρίπλα, που την κάνει ακόμη καλύτερη το ότι είναι αριστερόχειρας, με μεγάλο wingspan και άλμα, με δυνατότητες να απειλήσει και επιθετικά - έβαλε τρία τρίποντα στα τέσσερα, ενώ δε φημίζεται για το καλο του μακρινό σουτ!
- έναν ξανθομάλλη ψηλό, τον Νικ Λιούις, που πάλεψε σκληρά και έβαλε 18 ποντάκια με δύο τρίποντα, με καλές κινήσεις, αλλά και με πείσμα. Σίγουρα δεν είναι η "κολώνα", αλλά είναι πολύ καλύτερος απ' ότι περιμέναμε οι περισσότεροι.
- Ο Λιθουανός είναι παίκτης "εργαλείο", καλός χειριστής και σουτέρ, απ' αυτούς που δύσκολα θα κάνουν το λάθος, κοντρολαρισμένος και παίκτης ομάδας, αθόρυβος που θα κάνει τη δουλειά που δύσκολα θα καταλάβουν οι πολλοί.
- Οι υπόλοιποι στα γνωστά τους στάνταρ, μόνο που τώρα έχουν καλό καθοδηγητή και μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς παίζουν Α1. Γενικά ο Ηρακλής άρεσε σαν πρώτη εικόνα, αν και ο αντίπαλος του δεν ήταν και ο πιο έτοιμος, καθώς η ΑΕΚ ήταν φανερά αδούλευτη, μια και "μαζεύτηκε" προ 10-15 ημερών...

Την ώρα που παιζόταν το ματς ο Ηρακλής περίμενε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ματ Μπόουλντιν (Βouldin γράφεται στα Αγγλικά και όχι Μπάλτνγουιν, που έλεγαν κάποιοι στο Ιβανώφειο). Το πήρε αργά χθες το βράδυ - σχεδόν μεσάνυχτα και τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν "άσο" τρεχαλατζή, που μπορεί να πασάρει καλά και να σουτάρει. Με λίγα λόγια πήρε κι άλλον "κοντό", κολεγιόπαι, που "δυαρίζει" και "τριαρίζει", και τώρα θα "τρέξει" για κοινοτικό ψηλό. Ας πάρουμε μια γεύση απ' το Αμερικανάκι του Ηρακλή:


Δεν υπάρχουν σχόλια: