Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

O Συμεωνίδης για τις "αλητείες"...

Το δημοσίευμα του basketnet.gr όπως ήταν λογικό κίνησε την περιέργεια μας, μετά τη δήλωση του Στέλιου Συμεωνίδη που δημοσιεύθηκε, ανυπόγραφα, περί "αλητειών στο Ιβανώφειο". 
Ρωτήσαμε τον επικεφαλής της ΚΕΔ - πρόεδρος δεν είναι τυπικά - για το αν όντως έκανε αυτή τη δήλωση στο πλαίσιο της κλήρωσης των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής. "Δεν έκανα καμία δήλωση σε κανέναν, ποιος το είπε ότι είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ μίλησα με παράγοντες, αλλά δεν έκανα δημοσίως τέτοια δήλωση. Ήταν κανένας δημοσιογράφος εκεί; Φυσικά και αυτά που έγιναν στο Ιβανώφειο είναι καταδικαστέα, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα".
Επιβεβαίωσε όμως ότι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης του Πανελληνίου πήγε και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία.
"Ναι, ήρθε και του έδειξα το DVD του αγώνα, καρέ-καρέ και του απέδειξα ότι πριν τις παραβάσεις που έγραψαν στην ανακοίνωση τους, έγιναν παραβάσεις απ' τους παίκτες του Πανελληνίου. Έγιναν βήματα, πριν τη φάση του Κράμπενχοφτ έγινε επιθετικό φάουλ και νωρίτερα, στην άμυνα, φάουλ υπέρ του Ηρακλή, που όλα αυτά δε δόθηκαν. Άρα... 3-1 υπέρ σας, του είπα χαριτολογώντας. Αυτός επέμενε ότι η διαιτησία δεν ήταν καλή".
Ο κ.Συμεωνίδης τόνισε πως "η δαιτησία στην πρώτη αγωνιστική ήταν πάρα πολύ καλή, σχεδόν σε όλους τους αγώνες. Εμείς δε θα μπούμε στα παιχνίδια εντυπώσεων των ομάδων που είναι πλέον συνηθισμένα".
Ρωτήσαμε για το αν έπρεπε να αποβληθεί ο Αμερικανός Μπάιαρς του Πανελληνίου για την επιθετική του συμπεριφορά, που φαίνεται στο βίντεο του αγώνα, τόνισε πως: "όχι, δεν είναι αποβολή αυτό. Αλλά έπρεπε να χρεωθεί με τεχνική ποινή".
Κάτι που σαφώς, λέμε εμείς, θα είχε ηρεμήσει τα πνεύματα μετά, ενώ και ο Αμερικανός δε θα έκανε, μάλλον (!), το αντιαθλητικό φάουλ στον Λαμπρόπουλο λίγο μετά, που και δεν χρεώθηκε, και "άναψε κι άλλες φωτιές" καθώς ο κόσμος ήταν έξαλλος ήδη. Και κακώς έγιναν απ' την πλευρά των Ηρακλειδέων, όσα έγιναν, κυρίως αυτά περί πιθήκων και άλλα τέτοια ανόητα....
* Να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος υποδέχεται το Σάββατο τον Άρη, στη Λαμία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: