Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πρωτοπορούν οι βετεράνοι του Άρη

Μπράβο για ακόμη μία φορά στους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές του Άρη που έχουν πολυσχιδή δραστηριότητα και δεν ασχολούνται μόνο με ποιος θα πάρει προσκλήσεις και ποιος θα πάρει πλακέτες. Διοργάνωσαν μια ωραία μουσική εκδήλωση στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σήμερα το μεσημέρι και έστειλαν μήνυμα κατά της βίας.
 Πρωταγωνιστές δύο Αρειανοί επιστήμονες, μέλη της "Σάρισα" και ενεργοί στα πράγματα της ομάδας, ο Χρίστος Γαλιλαίας, στο βιολί, και ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος, στο πιάνο. Αμφότεροι καταξιωμένοι επιστημόνες στη μουσική και με δεκάδες διακρίσεις - ο κ.Γαλιλαίας είναι τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Τζόρτζια Στέιτ της Ατλάντα των Η.Π.Α. και επικεφαλής στο τμήμα εγχόρδων, ενώ ο κ. Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Έπαιξαν καταχειροκροτούμενοι έργα των Μότσαρτ, Φρανκ, Τσαϊκόφσκι και Σούμπερτ.
Παρόντες στην εκδήλωση, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης Νίκος Παπαδόπουλος που είναι υποψήφιος δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Μακραντωνάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Άρη (ο προπονητής Σαρόν Ντρούκερ, ο βοηθός Ματάν Χαρούς και οι Νίκος Χατζηβρέττας, Χρήστος Ταπούτος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Μιχάλης Τσαιρέλης). Παρόντες και βετεράνοι άλλων ομάδων, όπως ο ρέκορντμαν πόντων σε έναν αγώνα, Αριστείδης Μούμογλου του Ηρακλή, και ο Νίκος Σταυρόπουλος του ΠΑΟΚ, που είναι τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως και πλήθος κόσμου. 
ΛEZΑΝΤΑ:   Ο Νίκος Χατζηβρέττας μιλά για την εκδήλωση - το θέμα όμως είναι κάτω αριστερά στην οθόνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: