Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Απεργίας το ανάγνωσμα

Πριν την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργου Νικητιάδη ο ΠΣΑΚ υπενθυμίζει ότι η απεργία ισχύει.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει τα εξής:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ενημερώνει ότι η απεργία η οποία έχει προκηρυχθεί από την γενική μας συνέλευση ισχύει ακριβώς όπως έχει αποφασιστεί.  Καμία αλλαγή στην απόφαση αυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί και σε καμία περίπτωση δεν έχει τεθεί θέμα προαίρεσης ή λήξης της απεργίας από το προεδρείο μας, όπως τεχνηέντως διαδίδεται. Βρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία με τα μέλη μας, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ενωμένοι των αγώνα μας, παρ’ όλες τις απειλές και τους εκβιασμούς που δεχόμαστε, μέχρι να δικαιωθούμε και να γίνουν επιτέλους πράξη αυτά για τα οποία ακούμε μόνο λόγια και υποσχέσεις.  Τα αιτήματά μας είναι συγκεκριμένα, σαφή,  δημοσίως εκτεθειμένα και αποτελούν βασικά δικαιώματά μας τα οποία δεν δεχόμαστε πλέον να μας στερούν.

Επίσης, ενημερώνουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωση ότι, όπως ήδη γνωρίζουν, βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή τους (όπως πάντα άλλωστε) για την έγκυρη ενημέρωσή τους σχετικά με τις αποφάσεις του συνδέσμου.

Επιπλέον, ζητάμε συγνώμη στο κοινό του μπάσκετ που είχε σκοπό να βρεθεί στα γήπεδα, για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να του προκαλέσουμε. Μακάρι να μας είχε μείνει άλλο μέσον για να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: