Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αποκλειστική συνέντευξη του Ματ Μπόουλντιν, και... άλλα!



Τι συνέβη κι αυτός ο καλός γκαρντ που έρχεται στον Ηρακλή δεν μπήκε στα ντραφτ; Σύμφωνα με το spokesman.com ο Μπόουλντιν έμεινε "πίσω" επειδή είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και χρειάστηκε μάλιστα να κάνει και μια χειρουργική επέμβαση. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος παίκτης απ' το Κολέγιο του Γκονζάγκα που έρχεται στον Ηρακλή - ο πρώτος ήταν ο Ματ (τυχαίο;) Σαντάντζελο, την περίοδο 2000-2001, επί προεδρίας Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, των "παχιών αγελάδων" δηλαδή.


Ας θυμηθούμε τι είπε χθες το βράδυ στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο Ματ Μπόουλντιν απ' το Ντένβερ των Η.Π.Α.:


«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στην ομάδα του Ηρακλή. Είμαι ανυπόμονος να γνωρίσω την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Αγωνίζομαι συνήθως ως γκαρντ στην θέση «2», αλλά γενικότερα μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα νίκες. Εξεπλάγη όταν έμαθα για την ιστορία του Ηρακλή και για το γεγονός πως στην ομάδα έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι παίκτες στο παρελθόν. Υπόσχομαι στο κόσμο της ομάδας πως θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και θα προσπαθήσω να γίνω ο ηγέτης της».

ΛΕΖΑΝΤΑ: Η είδηση της συμφωνίας του Ματ με τον Ηρακλή έκανε αίσθηση - ιδού (φωτό-1) το επίσημο σάιτ του Κολεγίου του, που γράφει την είδηση. Ο τύπος έχει και προσωπικό φαν-κλαμπ, έχει ειδικό topic στα μπασκετικά φόρουμ του κολεγιακού πρωταθλήματος και έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated, στις 17 Μαρτίου, για την προαναγγελία της Μarch Madness. Το μεγαλύτερο αθλητικό περιοδικό των ΗΠΑ τον επέλεξε μαζί με άλλους 5 "αστέρες" του NCAA, τον Έβαν Τέρνερ, τον Ουές Τζόνσον, τον Σερόν Κόλινς, τον  Ντε Μάρκους Τζόνσον και τον Σκότι Ρέινολντς...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Ντε Μάρκους Κάζινς μάλλον θα εννοείς φίλε Κώστα, όχι Τζόνσον...

Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα πως ο Μπόουλντιν θα ερχόταν στον Ηρακλή, μιας και όλοι οι καλοί φετινοί undrafted players κλείνουν κυρίως σε Τουρκία-Ιταλία. Αν θυμάμαι καλά είχε ακουστεί και για τον Πανιώνιο πριν κάνα μήνα ο Μπόουλντιν.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, φίλε, από την βιασύνη μου... Ναι, τον ήθελε και ο Πανιώνιος και κάποιοι φίλοι λένε ότι είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ

ΚΩΣΤΑΣ