Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του Φ.Θέου στον Πανελλήνιο

Απαντώντας στην ανακοίνωση του Πανελληνίου που "μιλά" για τη... διαιτησία (!) του αγώνα με τον Ηρακλή, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Φώτης Θέος έκανε την παρακάτω δήλωση: 
"Επειδή μας έχουν κουράσει και εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, προτείνουμε να ξαναγίνει ο αγώνας, δέκα εναντίον δέκα, σε όποιο γήπεδο θέλουν, όποια μέρα θέλουν, όποια ώρα θέλουν, με όποια εισιτήρια για τους φιλάθλους θέλουν, και με όποιους διαιτητές θέλουν. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με άσχετους, που νομίζουν ότι εδώ είναι πρωινός καφές. Όποτε θέλουν, να ξαναπαίξουμε, για να τελειώνουμε". 
Να σημειωθεί ότι στον Ηρακλή δεν ασχολούνται πλέον με τα παράπονα των "Ολυμπιονικών", ενώ με δική τους προτροπή δεν έγινε μήνυση στον Αμερικανό του Πανελληνίου Μπάιαρς από τον δικηγόρο Θεόφιλο Πατέλη.
Απάντηση αναμένεται και απ' τον προπονητή Κώστα Πιλαφίδη για το επεισόδιο με έναν εκ των βοηθών του Θανάση Σκουρτόπουλου, που ακόμη πρέπει να φωνάζει γιατί δεν... εκκενώθηκε το γήπεδο! Μάλλον κάποιος διπλανός του κόουτς αντί να μαλώνει με τον Πιλαφίδη, θα έπρεπε να τον σκουντήσει, μπας και "ξυπνήσει" προπονητικά, αφού κατάφερε να χάσει με 12 παίκτες και συνεχείς αλλαγές και πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο από... 6 παίκτες. 
* Το τελευταίο είναι δική μας άποψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: