Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Quo vadis, ΠΑΟΚ;

Μάλλον έτσι εξηγείται η δυσαρέσκεια που παρατηρείται στους διοικούντες του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα λέγεται ότι περιμένουν πως και πως την συμφωνία για τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ στη φανέλα, ώστε να πάρει η ομάδα ένα σημαντικό ποσό και να μπορέσει έτσι να "ξελασπώσει". Μα το ερώτημα είναι απλό: πώς κάνεις ομάδα με τέτοιο μπάτζετ, όταν έχεις να πληρώσεις τόσες "τρύπες"; Το θέμα είναι ότι με τόσο κόσμο ο ΠΑΟΚ απαγορεύεται να έχει οικονομικά προβλήματα. Και ο κόσμος θα έπρεπε να βοηθήσει περισσότερο, και η "ασπρόμαυρη οικογένεια" να ασχοληθεί περισσότερο με το μπάσκετ. Απλό είναι, έπρεπε να έχει 8000 διαρκείας

Ας διαβάσουμε την είδηση απ' το basketblog.gr!
"Νέες φουρτούνες για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που βρίσκουν και πάλι στο διάβα τους "αμαρτίες" του παρελθόντος. Βασίλης Σίμτσακ και Αλέξης Κυρίτσης κατέθεσαν αγωγή κατά του "δικέφαλου" διεκδικώντας 42 και 140 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα, με βάση τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχαν υπογράψει επί Δρόσου. Οι αγωγές των δύο παικτών θα εκδικαστούν Απρίλιο (Σίμτσακ) και Μάρτιο (Κυρίτσης) και πλέον αναμένεται η αντίδραση των "ασπρόμαυρων".

Όμως τα άσχημα μαντάτα δε σταματούν εκεί, αφού ο Γιάννης Γκαγκαλούδης προσέφυγε στην ΕΕΟΔΑΚ, διεκδικώντας 51 χιλιάδες ευρώ, με την εκδίκαση της υπόθεσης να γίνεται στις 20 Οκτωβρίου. Ένα θέμα που θα απασχολήσει άμεσα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και το οποίο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα "σφιχτά" οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στο σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: