Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Λίνος είναι της μόδας...

Καλό ξημέρωμα να έχουμε...

Κατευθείαν στο "ψητό", γιατί βλέπω ότι αφήσαμε τώρα τις διαμάχες Άρη - Ηρακλή και πήγαμε στο "αγαπημένο" μας "θέμα": "ένας καλός παίκτης φεύγει από ομάδα της Θεσσαλονίκης". Κατά σύμπτωση - τυχαίο, δε νομίζω κτλ. - την τελευταία τριετία είναι ο Άρης, που απασχολεί. Και πώς όχι, αφού ο ένας ήταν στην Α2 και ο άλλος πάλευε για την... εξυγίανση, με 3.2 εκ. ευρώ ζημιές. Γιατί άραγε ο ατζέντης του Λίνου, λοιπόν, ο φίλος μας Παναγιώτης Καπάζογλου, έχει στο επίσημο σάιτ του www.kapasports.gr τον Χρυσικόπουλο με λήξη συμβολαίου με τον Άρη το 2014; Για να γιορταστούν τα 100 χρόνια του συλλόγου με έναν παικταρά; Μπορεί...
Πιο πιθανό είναι γιατί ο Παναγιώτης επιβεβαιώνει έτσι - υπήρχε από πριν, μην τρελαίνεστε! - αυτό που γράφαμε περί ιδιωτικού συμφωνητικού. Λέμε και πάλι ότι κατά δήλωση ατζέντη και "πηγών φίλα προσκείμενων στη διοίκηση" (sources affiliated to the government, που λέει και το BBC) στο ιδιωτικό συμφωνητικό αναφέρεται πως ο παίκτης έχει την υποχρέωση να υπογράψει 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη. Πόσο έχουμε; 2010. Αν υπολογίσει κανείς ότι ο Λίνος - ή ο κηδεμόνας του (σ.σ. απάντηση σε αυτό που λέγεται ότι είναι ανήλικος) - υπέγραψε πέρσι το συμφωνητικό, τότε πάμε για 5ετία που λήγει το 2014. Μέχρι εδώ καλά...
Σήμερα το βράδυ υπήρχε μια συνάντηση στα γραφεία της Γρηγορίου Λαμπράκη, ΔΕΘ, ενταύθα. Μεταγραφικού περιεχομένου, μια και υπάρχει ένα "κενό" στην ομάδα. Ίσως και... δύο, αλλά γι' αυτό θα κριθεί ο προπονητής, και θα πάμε και στις Σέρρες να δούμε τι συμβαίνει. 
Στη συνάντηση αυτή λέγεται ότι συζητήθηκε το θέμα Λίνου. Όχι περί πώλησης - γράψαμε και νωρίτερα ότι δεν συμφέρει τον Άρη να δώσει μια τέτοια ταλεντάρα για 500 χιλιάρικα ή για έναν "φτασμένο", αλλά παικταρά, ονόματι Χαλπερίν ή Βούγιανιτς ή όπως αλλιώς.
Κάποιοι φίλοι μας έγραψαν σχετικά με το πόσο σαθρό είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Σαφώς και ένας φόβος υπάρχει, αν και αν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τότε είναι ισχυρό σε κάθε δικαστήριο. Άλλωστε και η μεταγραφή Σχορτσανίτη με ιδιωτικό συμφωνητικό έγινε!

Καλό ξημέρωμα σε όλους...

Υ.Γ.: Για μένα, προσωπικά, είναι ήττα του Ηρακλή που δεν παίζει στο Κύπελλο. Ήττα σε πολλά "γήπεδα". Αφού άφησαν όμως μόνο του έναν συνομήλικο μου (δεν το λέω αρνητικά, κι ο Δαμιανίδης κάπως έτσι άρχισε, απ' την κερκίδα, αλλά είχε από πίσω του και μαζί του έναν Super-3 που ασχολούνταν αληθινά με το μπάσκετ) να κάνει κουμάντο σε έναν τεράστιο σύλλογο, λογικό είναι να μην μπορεί να κερδίσει μόνος του όλες τις μάχες. Περισσότερα θα γράψω αύριο, γιατί η δική μου συμπαράσταση αυτή είναι. Το πληκτρολόγιο...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Afou den sizitithike opos les thema polisis ti sizitithike gia ton lino?To eksigeis ligo kalitera giati den to katalava?molis bika sto blog petixa to arthro.apisteuto

Κώστας είπε...

Όχι κάτι σπουδαίο, γι' αυτό και δεν μπήκα σε ανάλυση. Απλά έλεγαν τι γράφτηκε για το θέμα - ε, δεν ήμουν και μπροστά για να τα μάθω όλα! :)

Κι αύριο μέρα του Θεούλη είναι, υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα,
Ο σιχοκ ειμαι.Επειδη δημιουργηθηκε ενα θεματακι και θεωρησες εαυτον ριγμενο.
α)Κατ'αρχας απο ενα δημοσιογραφο του επιπεδου σου θα περιμενα τουλαχιστον να εχει την υπομονη να βρει το χρηστη μεσα στο τσατ και μετα να του εκφρασει τις οποιες αντιρρησεις του,οχι οταν δεν υπαρχει αντιλογος.
β)Στη δουλεια απο την οποια ποσταρα το τσατ τρωει πορτα απο το σερβερ καθως και τα σχολια.Μονο κειμενα διαβαζω.Ποσταρα αυτο που ποσταρα στο σουπερφορουμ μονο και μονο για να δειξω οτι οι απλοι οπαδοι αν ψαχτουν σωστα βγαζουν ειδησεις.
γ)Δε καταλαβαινω γιατι παρεξηγηθηκες?Επειδη ειπα οτι τωρα ανακαλυψες το σαιτ του μανατζερ??Αν το ηξερες γιατι δε το εγραψες μαζι με το ονομα του μανατζερ στο χθεσινο αρθρο??
Δε με πειθεις οτι το ηξερες.Σε θεμα που καιει τετοι λεπτομερεια αν τη γνωριζεις τη δημοσιοποιεις.Οχι οτι σημαινει κατι οτι το λεει ο Καπαζογλου απλα ειναι ενα στοιχειο.
Απλα το καταλαβες παρα μονο το ποσταρα εγω στο φορουμ γιατι οπως εμαθες για το σημερινο ποστ θα εμαθες και για το χθεσινο.
Πολυ μεγαλη συμπτωση παντως να το βγαλεις λιγες ωρες μετα απο μενα.....
Oσο για την ειρωνια περι δουλεια στο μ...τι να πω...το χομπυ μου το κραταω για τον εαυτο μου τους φιλους μου και οποιους μου αρεσει να το μοιραζομαι.
Αν ποτε επαιρνα την αποφαση να κανω αυτη τη δουλεια πιστεψε με το μ θα ηταν απο τις τελευταιες επιλογες....

Κώστας είπε...

Φίλε seahawk

α) το σχόλιο μου, όπως σου εξήγησα και "πριβέ", είχε χιουμοριστική διάθεση. Δεν τραβάω κανένα ζόρι.
β) η φατσούλα με το γέλιο που έβαλες δε νομίζω ότι δικαιολογεί τη... δικαιολογία που γράφεις. Ειρωνία μου έμοιασε, αλλά σου είπα, δε με νοιάζει...
γ) δεν έχω ούτε ανάγκη να διαφημίζω τι ξέρω και πόσα ξέρω, και αν ξέρω. Αυτά που γράφω, αυτά είναι. Πριν γραφτεί η ημερομηνία απ' το σάιτ του "Καπά", είχα γράψει ολόκληρο κείμενο για το θέμα με τίτλο περί "ιδιωτικού συμφωνητικού". Δεν ήταν η πηγή μου αυτό, το θέμα το ξέρουμε από... πέρσι.
δ) κακώς η επιλογή σου δε θα ήταν το "Μ". Μπορεί να θέλεις κι εσύ να γράψεις στη Boston Globe, αλλά λίγοι μπορούν. Γι' αυτό καλύτερα πρώτος στο χωριό, και μάλιστα πολύ... μακράν απ' τους άλλους! Μα πολύ, πολύ μακράν και συγνώμη για το υπερφίάλον του θέματος. Αν ξέρεις κάποια άλλη πιο μπασκετική εφημερίσα στη Β. Ελλάδα, τότε πάω πάσο και θα χαρώ να σε δώ εκεί, έστω και ως χομπίστα!

Καλό ξημέρωμα...

Κώστας είπε...

* εφημερίδα...