Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση του Ηρακλή

Aνακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής για το θέμα της αδειοδότησης, ενώ παράλληλα δημοσιεύει στο σάιτ της www.iraklisbc.gr το έγγραφο που έστειλε στο Υπουργείο Ανάπτυξης με κοινοποίηση στην Ε.Ε.Α. και στον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Άρης (βλέπε σχετικές αναρτήσεις του salonikabasket.blogspot.com). Η ανακοίνωση του Ηρακλή (συγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά έτσι εστάλη απ' τους "κυανόλευκους") αναφέρει:

"ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.09.2010.

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ- ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ".

Ενδιαφέρον θα έχει η πιθανή απάντηση, αν υπάρξει, της ΚΑΕ Άρης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: