Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Άρεσε-σχετικά-ο Άρης...

Ο Άρης πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη του επί του Περιστερίου με 77-61. Οι "κίτρινοι" κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν μια άνετη νίκη δείχνοντας ακόμα καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι τους. Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, στη συνέχεια ο Άρης βρήκε ρυθμό, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Περιστερίου και πήρε διαφορά στο σκορ, την οποία και διατήρησε σε υψηλό επίπεδο ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι πόντοι:
ΑΡΗΣ (Ντρούκερ): Βεργίνης, Ντάνστον 4, Ταπούτος 18(4), Τάκερ 18, Τσαϊρέλης 2, Χατζηβρέττας 11, Χαραλαμπίδης 2, Κουμπούρας 8, Μπορόβνιακ 14, Χρυσικόπουλος.


Περιστέρι (Πεδουλάκης): Μάντζαρης Β. 7, Κινγκ 15(3), Παπανικολάου 11(1), Λούμπι 11, Σκοτ 7(1), Μοτσνικ 5, Πέτρουλας 5, Σένσλει.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Άρης - Περιστέρι 77-61
Πέραμα - Πανιώνιος 63-81
Αμύντας - Ίκαρος Καλλιθέας 73-74


Πηγή: metrosport.gr, basketblog.gr

-Οι δικές μας εκτιμήσεις αργότερα σήμερα το βράδυ, αν και πιστεύω ότι όλοι είδατε κάποια πράγματα που άρεσαν - καλή κυκλοφορία, ομαδικότητα, άμυνα, ακόμη και ριμπάουντ, μια που το θέμα "ψηλός" είναι το πρώτο στο μυαλό όλων. Αυτά που δεν άρεσαν, έχουν καιρό να διορθωθούν, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι οι μεταγραφές δεν τελείωσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: